<b>Pluspunten</b><p>Ik had een vraag geschreven, direct een mailtje terug gehad, waar krijg je dit nog!!!!!</p><b>Verbeterpunten</b><p>lijkt me een heel aangenaam adres!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Prima! Snelle verzending en een klein kadootje erbij.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Uitbreiding assortiment?</p>

<b>Pluspunten</b><p>Prima Info, aangenaam informatief telefoongesprek. Alle spullen zijn prima verpakt dus onbeschadigt aangekomen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en prima kwaliteit producten. Tevens is de prijs scherp.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goed product, snelle levering, en een leuke kortingscoupon!!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Kan niet anders dan een 10 geven: overzichtelijke site met veel info, persoonlijk advies mbt de cbd olie (dosering/gehalte) , snelle communicatie zowel telefonisch als mail, snelle verzending, in het pakket nog eens extra de gebruiksaanwijzing...maar vooral de vriendelijkheid en behulpzaamheid, kan gewoon niet beter!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke site, overzichtelijke info over de producten, gebruiksvriendelijk</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bij afterpay de levering sneller laten verlopen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ze doen wat ze zeggen!</p>

<b>Pluspunten</b><p>goede producten ,snelle verzending</p>

<b>Pluspunten</b><p>duidelijke beantwoording van vragen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Stiptheid</p><b>Verbeterpunten</b><p>Doe zo verder</p>

<b>Pluspunten</b><p>ik heb natuurlijk maar 1 ervaring met jullie bedrijf en die was gewoon positief, ik kan niet iets bedenken dat beter kon gaan of zo. de website was duidelijk, ik koos voor eerst betalen en dan opsturen, en dat is prima verlopen, dus gewoon alles ok.</p><b>Verbeterpunten</b><p>bij deze levering kan ik niets bedenken</p>

<b>Pluspunten</b><p>Vragen worden meteen beantwoord en snelle levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Dat je als klant een extraatje krijgt in de verpakking vindt ik heel leuk en het belangrijkste hele uitgebreide info inzake het product wat je hebt gekocht....dik tevreden!!!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, keurig afgehandeld</p><b>Verbeterpunten</b><p>vooralsnog geen opmerkingen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en duidelijke informatie over het product. Product netjes verpakt. De documentatie over het product zit netjes bij de levering in de doos.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>duidelijke website, snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering volkomen betrouwbaar</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel geleverd.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!