<b>Pluspunten</b><p>Website met duidelijke uitleg en komt betrouwbaar over. Product volgende dag al binnen. Echt fijn.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Het is mijn eerste bestelling en ben tot nu toe tevreden.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering .....website goed te vinden .</p><b>Verbeterpunten</b><p>N.v.t.</p>

<b>Pluspunten</b><p>goede informatie, snelle levering !</p>

<b>Pluspunten</b><p>Komt afspraken na</p><b>Verbeterpunten</b><p>Snellere levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Super snelle levering,en goede documentatie erbij. Zal hier zeker weer bestellen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede en duidelijke uitleg op de site. Snelle en discrete levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Heb als positief ervaren dat ik als nieuwe klant al meteen een kortingsbon heb ontvangen voor een volgende bestelling.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Alleen maar positief</p>

<b>Pluspunten</b><p>Bestelling en betaling heel gemakkelijk en direct per email reactie. Ook hoe de bestelling te volgen was en tijdstip van bezorging.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De bestelling werd een dag later keurig op tijd bezorgd. Prima, kon niet beter.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ik stel een vraag en krijg vrijwel direct antwoord. Dat vind ik zeer positief</p>

<b>Pluspunten</b><p>overzichtelijke site. Vlotte afhandeling, mogelijkheid tot betaling na levering zonder kosten. Supersnelle GRATIS levering , zelfs in Belgie. Zeker aan te bevelen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke informatie op de site. Levering volgens afspraak. Prima!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goed telefonisch te bereiken voor persoonlijk advies!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Dit was de eerste keer dat ik besteld heb, maar eerste indruk is erg goed.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Kan ik nog geen goede reactie op geven. Alleen vwb de verpakking, ik heb de 5% biologische cbd olie gekocht. Hierop staat alleen het cijfer 5. Ik ga ervan uit dat hiermee 5 % bedoeld wordt. En er staat op dat de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid 2x 10 druppels is. Overal lees je dat je het gebruik het beste kan opbouwen, dit zou verwarrend kunnen zijn voor mensen, zoals mijn moeder en tante. Wij bouwen het op met 3x daags 1 druppeltje naar waarschijnlijk 3x daags 3 druppeltjes.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en goede communicatie met Michiel als men vragen heeft! Omdat mijn bank niet tussen de aangeboden mogelijkheden stond om te betalen vanuit België, werd de factuur in het pakketje gestoken voor betaling na ontvangst. Bedankt voor het vertrouwen want het was tenslotte de eerste keer dat ik een bestelling plaatste. En zoals gevraagd, heeft de koerier het pakketje keurig in het kastje van mijn brievenbus gestoken omdat ik niet thuis was dus geweldig! Ik bestel zeker opnieuw bij Bio voor jou want geweldige service!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Als ik al een tip zou geven dan zou het zijn dat de firma zou moeten zorgen dat men vanuit België met bancontact kan betalen via Belgische banken en dat men in België de pakketjes bij een ophaal of postpunt zou kunnen gaan ophalen maar alles werd nu voor mij opgelost dus het zijn maar enkele tips voor de toekomst</p>

<b>Pluspunten</b><p>De medewerkers nemen de tijd om van alles uit te leggen en zij komen geïnteresseerd over. Bestelling wordt altijd snel en correct geregeld.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik zou het weer niet weten.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, nette communicatie en vaste klant korting. Ook uitgebreide beschrijving en tips mbt het product, in dit geval CBD olie.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website, snelle levering, heldere informatie, goede prijs, komt sympathiek over.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Perfect geleverd, goede beschrijving erbij van het product. Kleine attentie erbij, thee, ook super! Thanks</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!