<b>Pluspunten</b><p>Prima uitleg per telefoon wat betreft onderscheid en gebruik van verschillende soorten CBD olie. Snelle levering en goed product.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en goede levering. Duidelijke info op de site. Snel antwoord op vragen</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zeer overzichtelijke webshop met goede uitleg en informatie. Zeer snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ben erg tevreden over de snelle levertijd. De site ziet er goed uit en geeft veel info over het product. Tot nu toe zeer tevreden over de olie zal het zeker andere mensen aanraden al hoewel ik mij er zeer van bewust ben dat het geen wonder middel is. Voor mijn gevoel is jullie bedrijf erg laagdrempelig zal dan ook zeker contact opnemen mocht ik vragen hebben.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Keurige berichtgeving via mail. En supersnel binnen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>

<b>Verbeterpunten</b><p>Wijzigingen in adres beter verwerken.</p>

<b>Pluspunten</b><p>luisteren goed naar de vragen en antwoorden goed. reageren vlot. verzenden snel. geven uitgebreide voorlichting.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede duidelijke website</p>

<b>Pluspunten</b><p>Overzichtelijke webshop, concurrerende prijzen, breed assortiment, snelle levering, prima afgeleverd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>nvt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Overzichtelijke website. Snelle levering. Zeer uitgebreide en duidelijke informatie over het bestelde product meegeleverd in de verpakking, wat erg prettig was.</p><b>Verbeterpunten</b><p>N.V.T.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Alles netjes en snel afgehandeld</p>

<b>Pluspunten</b><p>Werd gebeld omdat de levering langer duurde dan verwacht en er werd gevraagd of dat problemen op zou leveren</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke informatie, snelle service</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>u bent telefonisch goed bereikbaar. Via de telefoon kreeg ik een duidelijk antwoord op al mijn vragen. Bij de producten stuurt u een bijsluiter voor gebruik en verder nuttige inlichtingen over jullie producten</p>

<b>Pluspunten</b><p>snel en correct</p>

<b>Pluspunten</b><p>Alleen maar positief. zeer tevreden!!!!</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website, gunstige prijs en uitgebreide toelichting bij geleverde producten.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!