<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering zoals verwacht</p><b>Verbeterpunten</b><p>zou het niet weten</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, goede eerlijke informatie, product helpt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Op dit moment geen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zie boven</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering en gratis levering!</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>assortiment, produktinfo, levertijd, prijs</p>

<b>Pluspunten</b><p>cbd olie vandaag besteld, en morgen door de brievenbus, zoals beloofd, prima service. online vraag over product, werdt zeer snel beantwoord, goede prijs kwaliteit verhouding.</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen !</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle levering . Dank je voor de goeie uitleg aan de telefoon</p>

<b>Pluspunten</b><p>Overzichtelijk productinformatie. Prijs marktconform, goede service.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik weet niets.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website voor een snelle beslissing en snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>gewoon doorgaan</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel en makkelijk te bestellen. Goed verpakt met een kado en kortingskaart.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Tip geef bij het kado aan wat de koper er mee kan doen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering,zeer goede uitleg van het product en regelmatig aanbiedingen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede service en super snelle levertijd. Alles was ook netjes en doordacht ingepakt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle leering, goed product</p>

<b>Pluspunten</b><p>Alles keurig en snelle levering met een leuk presentje om te proberen. En natuurlijk een goede prijs vergeleken met andere verkooppunten.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede spullen voor een eerlijke prijs en snel geleverd</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle service!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle en keurige levertijd. Heel blij mee en dan nog de korting. Super bedankt</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>prima informatie ook biologisch</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering goede website</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ik heb eigenlijk helemaal niks negatiefs te melden</p><b>Verbeterpunten</b><p>zo ver ik weet ...geen</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!