<b>Pluspunten</b><p>Omdat een artikel hetgeen ik besteld had dat niet op voorraad was; werd ik keurig binnen een uur gebeld dat het een dag langer zou duren! Ik bestel altijd een paar dagen eerder, zodat ik niet zonder kom te zitten. Daarom afgesproken dat ze het dus een dag later, tezamen met mijn andere producten op te sturen. Dat scheelt Bio weer extra verzendkosten . Dit werd erg op prijs gesteld !</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen; prima zo door gaan met hun prima producten .</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle service . Een prima product geleverd gekregen , voldoet absoluut aan de verwachting .</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zou er geen weten .</p>

<b>Pluspunten</b><p>Vandaag besteld, morgen in huis!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Verbeterpunten</b><p>Maatstreepje op pipet.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Alleen maar positief!</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen verbeterpunten</p>

<b>Pluspunten</b><p>goede wesite ,snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>nvt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Netjes teruggebeld en uitgebreide eerlijke informatie gekregen over het gebruik van cd olie. Geen verkoop praatjes.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Alles prima gegaan. Snelle levering, goed op de hoogte gehouden. Ik zal er zeker weer bestellen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>goede service altijd optijd geleverd</p><b>Verbeterpunten</b><p>zou ik niet weten</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goed product</p>

<b>Pluspunten</b><p>Betrouwbaar</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Makkelijk bestellen en zeer vlotte korrecte levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Verkoop kwaliteitsproducten, overzichtelijk, snelwerkend, vriendelijk (volgens enkele cliënten van mij). Ik adviseer veel cliënten om de CBD producten bij jullie te kopen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zou niet weten nu. Heel tevreden.</p>

<b>Pluspunten</b><p>ik ben positief over de ganse lijn</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en professionele reactie op Mail. Duidelijke site en snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>duidelijke info en snelle eenvoudige levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>overzichtelijke site, snelle levering en niet duur</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen idee</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle reaktie</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Erg snelle levertijd en zeer goede service en behandeling in het versturen van het bestelde product.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, en altijd een presentje. Zeer tevreden.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelheid duidelijk site Advies volgorde en welk product</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!