<b>Pluspunten</b><p>Snelheid</p>

<b>Pluspunten</b><p>Levering precies en snel.</p><b>Verbeterpunten</b><p>N.a.v. reeds ontvangen bestellingen geen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Geen klachten</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering en afhandeling.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ik had eerst informatie gevraagd ,en ik heb heel vriendelijk een goed antwoord gekregen ,toppie!!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Alles verliep perfect,</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik kan niets bedenken</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede, duidelijke uitleg aan de telefoon en super snelle levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede prijzen, snelle en correcte afhandeling van de bestelling!</p><b>Verbeterpunten</b><p>N.v.t.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Communicatie op de website was heel goed</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik vond de levertijd wat lang</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, goeie producten</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zeer snel bezorgd. Prima</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede klantenservice, snelle reactie en snelle levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website</p><b>Verbeterpunten</b><p>?</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle en correcte levering van mijn bestelling. Scherpe prijsstelling en goed assortiment</p><b>Verbeterpunten</b><p>Wij gebruiken sinds april cbd-olie en zijn tevreden.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Ik had binnen 1 dag 2 keer hetzelfde artikel besteld. Zij belden mij op om te vragen of het inderdaad de bedoeling was dat ik 2 producten wilde hebben. Vond ik heel attent.</p>

<b>Pluspunten</b><p>hele snelle levering en heel goed verpakt</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!