<b>Pluspunten</b><p>10% introkorting</p><b>Verbeterpunten</b><p>= vaste klanten korting mogelijk?</p>

<b>Pluspunten</b><p>Super service, attent, betrokken en doen wat ze beloven. Mooie producten. Koop hier tegenwoordig altijd mijn kaarsen, huidverzorgingsmiddelen, en natuurlijk de cbd olie. Ik ben fan!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Overzichtelijk en super snelle levering top spullen heel tevreden .</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Weet ik nog niet. Ik heb nog maar 1 keer besteld.</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering, geen minpunten nog meegemaakt</p><b>Verbeterpunten</b><p>Goede gebruiksaanwijzingen toevoegen bij levering, en producten die hierop aansluiten.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede, uitgebreide voorlichting over de producten</p>

<b>Pluspunten</b><p>Het door mij bestelde artikel zou vertraging oplopen doordat er een storing was geweest met Ideal maar men heeft mijn pakje thuis bezorgd en het was prima op tijd..dank je wel hiervoor.</p><b>Verbeterpunten</b><p>hiervoor heb ik geen tips.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelheid en duidelijkheid over levering en website</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Goede informatievoorziening. Voordeel voor vaste klanten. Deken van ervaringen van anderen over producten</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en correcte levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Altijd correcte en snelle levering !</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>meer uitleg wat het allemaal doet of makkelijker vinden</p>

<b>Pluspunten</b><p>Hele goeie service</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Voordelige prijzen en snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Voordat ik mijn bestelling deed, heb ik via het contactformulier (vrij. 31 maart jl.) een aantal vragen gesteld over het product dat ik wilde bestellen (CBD olie). Wel een bevestigingsmail gehad met de belofte dat de mail "binnen 24 uur persoonlijk beantwoord" zou worden, maar helaas/ tot mijn verbazing nooit iets gehoord van Biovoorjou. Bij een ander bedrijf gelukkig wel antwoord gekregen op mijn vragen. De bestelling werd wel snel geregeld (!). Kortom, communicatie/ klantenservice komt in aanmerking voor verbetering!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke informatie verstrekking met telefoonnummer. Je kunt altijd overleggen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede service, snelle en gratis levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Overzichtelijk en snelle bezorging.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Tot nu toe niet</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Dit is de derde keer dat ik een review invul, helaas is het cijfer gezakt. Dit heeft de maken met de levering deze is op de één of andere manier niet meer zo snel als die was. Wel zie ik verbetering op een punt wat ik de vorige keren had aangedragen namelijk de hoeveelheid verpakkingsmateriaal.</p><b>Verbeterpunten</b><p>ik krijg elke keer een vrij dure folder over het product, zonde doe er ma de eerste keer niks meer mee.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Gaat lekker snel, vandaag besteld morgen huis (behalve natuurlijk als en een weekend tussen zit). Kwaliteits spullen. Plezierig telefonische contact, waarin al mn vragen goed beantwoord zijn en goed advies over t gebruik van enkele spullen. En hele goeie klantvriendelijkheid!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Die sterretjes hierboven kan je niet zo goed invullen als je er 5 geel wil laten kleuren. Omdat je steeds op 'niet v 'toepassing' zit.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Hele snelle levering.</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!