3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Juiste bestelling geleverd</p><b>Verbeterpunten</b><p>Belofte vóór 17u besteld volgende dag in huis niet nagekomen: op vrijdag voor 17u besteld en dinsdagmiddag pas geleverd.</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle reactie en levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>De waardering spreekt al voor zich.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ze doen het al zo fantastisch!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website, goed assortiment, goede prijzen en snelle levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ik heb nog maar één keer iets bij u besteld (een paar dagen geleden). Dat verliep allemaal prima, maar ik heb er verder dus nog geen oordeel over.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Die zijn er niet</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>easy!</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen tips</p>

<b>Pluspunten</b><p>Super goed. Snelle levering en correcte afhandeling. Top!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levertijd. Korting vaste klanten en korting bij afname van meerdere flesjes. Geen idee of er meer klanten geklaagd hebben over flesjes die naar paar keer gebruik niet meer echt vast te draaien waren. Maar kreeg dag na stellen van vraag bij bestelling hierover al een ander flesje. Heel fijn, maar deze lijken dit probleem niet te hebben.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>zeer snel leveren en altijd iets extra erbij</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zeer duidelijke informatie over de producten</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Doen wat ze beloofd hebben.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering .</p><b>Verbeterpunten</b><p>Betere betaalmogelijkheden ,moet nu een bankoverschrijving doen waardoor het langer duurt voor de betaling bij u is .</p>

<b>Pluspunten</b><p>ach eigenlijk een 10, maar dat klinkt wel heeeel overdreven.... Maar ik ben zeeeer tevreden over Biovoorjou.nl</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!