Goede prijs ,snelle levering.

Duidelijke site ,prima ervaring met dit bedrijf.

• Prijs/ kwaliteit

goed materiaal voor een goede prijs

Goed materiaal. Stipte levering. Altijd goed verzorgd.

• Prijs/ kwaliteit

Wordt correct en op tijd geholpen

Zoals ik al zei,word ik correct en vriendelijk te woord gestaan.Proficiat

Perfect product.

Snelle levering.

• Prijs/ kwaliteit

Mooi om zó te worden ontzorgd

Onverwacht te worden geconfronteerd met fysieke beperkingen en dan aan kunnen kloppen bij een organisatie die jou op adequate wijze helpt bij jouw revalidatie is geweldig.

Vlot besteld en geleverd

Vlot besteld en geleverd, geen negatieve opmerkingen

Alles naar wens

Prijs kwaliteit zeer goed

• Prijs/ kwaliteit

Mijn incontinentie middelen zijn tijdig geleverd.

Als ik nieuw incontinentiemateriaal nodig heb, ga ik naar Hulpmiddelonline.nl, zonder te zoeken naar andere aanbieders. dat omdat Hulpmiddelonline.nl mij goed bevalt.

Zeer snelle aflevering

Op donderdag gebeld en verteld, dat ik van één soort incontinentiemateriaal niets meer had. Op vrijdag is de doos met incontinentiemateriaal door een vriendelijke heer 's morgens rond 12 uur afgeleverd. Ik kan vanavond zonder zorgen naar bed. Dank u voor de zeer snelle aflevering.

• Snelheid/ levertijd
  • Prijs/ kwaliteit N.v.t.

Afspraken helder en worden nagekomen

Zie hiervoor.

• Prijs/ kwaliteit

Wanneer ik een bestelling plaats is de levering binnen twee dagen binnen, keurig verpakt in doos.

Was oké

Maar vind de site niet makkelijk om te zoeken en jullie hebben ook niet alles wat ik nodig heb dat vind ik minder verder alles in orde

Zeer tevreden !!!

Bestellen , levering en service uitermate correct. Snelle afhandeling van de bestelling !! TOP !!!

• Prijs/ kwaliteit

Behulpzaam en doen wat ze beloven.

Helemaal tevreden!

Toegankelijk, snel mee in contact te komen, kundig aanspreekpunt, vlotte levering van goed materiaal.

• Prijs/ kwaliteit

kan niet beter of sneller

snel, goedkoop en van prima kwaliteit

• Prijs/ kwaliteit

Nog steeds niet ontvangen???? Wanneer????

Reeds iedere melding dat we niet thuis zijn wat nietwaar was , waar zit mijn bestelling nu ??? En wanneer kan ik ze ontvangen Monique Vanderhasselt

Teleurgesteld in levering

Post nl heeft niet eens de moeite gedaan om aan te bellen hebben het pakje naar het afhaalpunt gebracht. Post Nl = slechte service

HEEL tevreden

Stipt. Perfecte service = tevreden klant.

• Prijs/ kwaliteit

Super bedrijf waar je van op aan kunt. .

Vandaag besteld is ook echt morgen in huis. Daarnaast ppl nog voor een super prijs !!! We zijn zeer tevreden. !

• Prijs/ kwaliteit

Al vanaf de eerste bestelling mochten wij een superservice ondervinden op alle gebied. Wij zijn 77 en als ik 12 pakken bestel voor mijn man is dit een zware doos, maar uw courier stelt altijd voor om de doos tot binnen de voordeur te brengen, waarvoor ik hem heel dankbaar ben.

• Prijs/ kwaliteit

Snelle levering en goede service.

Goede ervaring!

• Prijs/ kwaliteit

Altijd droog en superfijn — shop bij Hulpmiddelonline!

Incontinentie is geen onderwerp waar je het graag over hebt, het brengt schaamte en ongemak. Hier kan Hulpmiddelonline niets aan doen maar wel aan de prijs en de snelle service. We kopen allemaal liever een paar nieuwe schoenen dan incontinentiemateriaal, maar als je het dan moet aanschaffen dan bij Hulpmiddelonline.

• Prijs/ kwaliteit

Goed product, goede logistiek bij bestellen en afleveren

Zie hierboven

Snel en keurig

Mijn bestelling is snel keurig verpakt bezorgd. Prima!

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!