<b>Pluspunten</b><p>super tevreden, zeer vlugge levering en prima info</p>

<b>Pluspunten</b><p>Heel gunstige prijzen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik zou geen verbeterpunt weten.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Mooie duidelijke website.</p>

<b>Pluspunten</b><p>duidelijke uitleg als j belt voor informatie</p><b>Verbeterpunten</b><p>nvt</p>

<b>Verbeterpunten</b><p>Het flesje van de CBD olie sluit niet goed de dop draaid automatisch terug</p>

<b>Pluspunten</b><p>Bij probleempjes wordt er meteen voor de juiste oplossing gezorgd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik zou het niet weten.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke uitleg op de site.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goedkoper dan in Belgie</p>

<b>Pluspunten</b><p>Uitstekende klantenservice en vlotte levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>goede uitleg over het produkt Zeer behulpzaam.Direct antwoord op mijn mail</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zondag besteld maar pas vrijdag geleverd</p>

<b>Pluspunten</b><p>fijn bedrijf. snelle en goede levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Niet</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niets</p>

<b>Pluspunten</b><p>Gebruikersvriendelijke website, snelle levering met zelfs een kadootje/proefje erbij.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede informatie, goede producten en snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Meer biologische producten.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Goede verpakking, maar niet goed dichtgeplakt!! was open bij aflevering. Dat kan dus beter.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Mooie producten en vlotte levering. Alles goed verpakt. Kwam op de site terecht bij zoekactie naar bijenwaskaarsen, zij hadden een goede prijs. Tevens de Tasty Skincare Cactusvijg olie + Chia meebesteld en deze bevalt érg goed, gebruik het nu een paar dagen en erg tevreden mee!</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>jammer dat de bijsluiter van de CBD capsules in het engels en duits is, en niet in nederlands!!</p>

<b>Verbeterpunten</b><p>Wat enige verwarring gaf, was dat ik volgens track en trace het pakje al had ontvangen, terwijl ik nog niets binnen had. De volgende dag kreeg ik het door mn brievenbus van de postbode. Dus alles oke.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>duidelijke website en vlotte levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zeer goede telefonische begeleiding en ook een zeer correcte telefonische ondersteuning door een zeer ervaren persoon die weet waar hij het over heeft en beschikt over zeer correcte communicatieve vaardigheden !!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Alleen dat de pipetflesjes goed afsluitbaar zijn...en blijven!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zie boven</p><b>Verbeterpunten</b><p>niet</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!