<b>Pluspunten</b><p>Snelle probleemloze bestelling. Snelle levering, zelfs met een weekend tussen. En tot mijn grote verrassing zelfs een bezorger die er op het aangegeven tijdstip is.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>zeer snelle leveringen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goed bereikbaar en advies</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle correcte levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Aanbiedingen bij meerdere stuks afname. Prijs interessanter.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede producten, voor een goede prijs. Zelf cbd olie besteld prima product en werkt goed pijn is weg en geen geneesmiddelen meer met nare bijwerkingen. Levering is snel en goed. Communicatie top, je wordt snel terug gebeld of gemaild. Aanrader.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goeie info via site. Ook interessant dat je telefonisch contact kunt opnemen, bij vragen of twijfel</p>

<b>Pluspunten</b><p>Bestelling was snel en goed verpakt geleverd, voorzien van nuttige extra informatie en een kortingscode voor de volgende bestelling.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel en corect</p>

<b>Verbeterpunten</b><p>geachte heer/mw, Ik heb per ongeluk de verkeerde CBD olie besteld, er staat nu raw op het flesje, maar dit moet iets anders zijn. Heeft u misschien een idee wat? grts janita treur</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en correcte levering. Leuk dat ze een kortingsbon en een klein presentje erbij doen!</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en heel snel antwoord op mijn vraag</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>goede adviezen bij het gebruik van het product. ook goede beschrijving er bij en goed ingepakt en snel in huis hebben.</p>

2 sterren: slechter dan verwacht

<b>Pluspunten</b><p>Ik heb een heel aardige meneer gesproken. Vriendelijk en behulpzaam. Hij heeft mij beloofd een nieuwe fles op te sturen, maar dit is (nog) niet gebeurt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Beter geen beloofden uitbrengen , die niet wordt vervuld. Ikmzouneen nieuwe fles krijgen omdat de schroefdop zich los draait. Niet handig, want je kuntmhem nu niet mee nemen in jou tas want de olie sijpelt uit. Het wilt zeggen, dat je olie niet regelmatig kan gebruiken. Allen als je thuis bent.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, goed verpakt</p>

<b>Pluspunten</b><p>10</p>

<b>Pluspunten</b><p>Heldere communicatie, goede adviezen, prima producten.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Supersnelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zijn pas begonnen 'maar van horen zeggen goed</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!