<b>Pluspunten</b><p>Maakt waar wat op de site vermeld staat.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Volgens opgave de volgende dag bezorgd</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling.Zeer snelle levertijd. Goede verpakking.</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering en goed produkt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Correcte communicatie, eerlijke producten</p><b>Verbeterpunten</b><p>Flesjes CBD olie zijn moeilijk te openen en te sluiten</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle afhandeling en prima service wat betreft de bezorging.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen :)</p>

<b>Pluspunten</b><p>Alles ging goed</p>

<b>Pluspunten</b><p>levering was zelfs nog sneller dan aanvankelijk aangegeven.</p><b>Verbeterpunten</b><p>niets</p>

<b>Pluspunten</b><p>Mooie en duidelijke website goede prijzen en snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen tips</p>

<b>Pluspunten</b><p>Overzichtelijke website, 10% korting voor bestaande klanten, goede prijs/kwaliteit verhouding, hele snelle levering, we gaan hier in de toekomst zeker weer bestellen!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen!</p>

<b>Pluspunten</b><p>De zeer goede communicatie en vriendelijkheid. Men is toch wel wat onzeker over het gebruik van bv Cannabis, men kent het niet. Gezien het voor ons de eerste keer is. Echter ze hebben me met hun communicatie en zeer duidelijke en mooie website over de laatste twijfels heen geholpen en is mijn man begonnen aan "zijn" Cannabis. Zijn ook zeker van plan om nog enkele produkten te proberen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>alles prima</p>

<b>Pluspunten</b><p>oplossingsgericht contact klantenservice</p>

<b>Pluspunten</b><p>Geweldige service! Ik kreeg 2 flesjes cbd olie ipv 1 zoals besteld plus een leeg flesje om mn eigen lekkend flesje daarin over te gieten. Top! Dikke prima!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen, tot nu toe</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, extra attentie leuk</p><b>Verbeterpunten</b><p>Product, cbd olie, geleverd zonder informatie, zonder gebruiksaanwijzing, enkel met een reclame/ assortimentsfolder erbij. Duur product, betere en meer informatie vind ik essentieel. Op mijn vraag vooraf met profiel schets (of dit middel überhaupt zinvol is in mijn geval) werd nauwelijks ingegaan.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede kwaliteit olie - goede kwaliteit pipet - veel betere smaak dan niet biologische cbd olie</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Hele goede service en altijd vriendelijk, sta de klanten ook altijd heel goed te woord</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede en betaalbare producten, duidelijke communicatie</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke toelichtingen Snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>buitengewoon snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>nvy</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede producten voor een goede prijs. Excellente service. Goede bereikbaarheid.</p>

<b>Pluspunten</b><p>ben net klant</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijk website. Snelle levering. Fijn dat het met afterpay kan.</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!