<b>Pluspunten</b><p>snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>??????</p>

<b>Pluspunten</b><p>Nette en vlotte communicatie, snelle levering en (in ieder egval bij mij) een goed product.</p>

<b>Pluspunten</b><p>kwaliteit van de producten. mails worden zeer snel beantwoord.</p><b>Verbeterpunten</b><p>de online betaalmethode is niet in orde. Als ik iets aanklik, verschijnt er een andere methode. de uitleg en mails ter bevestiging, snap ik niet. ik moest u contacteren om de betaling geregeld te krijgen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering.Vriendelijke mensen die je te woord staan.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen. Ik ben tevreden.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Supersnel geleverd</p>

<b>Pluspunten</b><p>Het vertrouwen wederzijds . Snelle levering. En goede service . Ben gewoon blij met jullie! Gr. Ingrijpen fijne dag</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Daar ken ik jullie nog tekort voor.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik ken jullie nog maar kort ,dus ik kan daar nog niets opzeggen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Veel info over producten op de site, snelle levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en adequate reactie.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Sneller kan bijna niet.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en ik had geklaagd over het lekken van de Flesjes meteen een vervanging ontvangen ...top bedrijf</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede voorlichting, persoonlijk, voor mij heel belangrijk omdat dit voor mij volkomen nieuw is. En toch leuk 10% korting, zeker als je er voorstaat zoals ik en heel veel pijn hebt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Kan ik nog geen oordeel over vellen, omdat ik net begonnen ben.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel in huis een heel positieve ervaring</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Kan ik nog niet zeggen...</p><b>Verbeterpunten</b><p>Is nog te vroeg voor mij om hier iets over te zeggen imdat ik net klant ben...</p>

<b>Pluspunten</b><p>Overzichtelijke site. Met duidelijke informatie. Snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niet van toepassing.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Heldere product omschrijving. Overzichtelijke website. Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>CBD olie voor de tweede keer besteld. Levering was heel snel en netjes verpakt.</p>

<b>Pluspunten</b><p>goed produkt goede service</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levertijd, scherp geprijsd, goede en volledige informatieverstrekking bij product</p>

<b>Pluspunten</b><p>Heldere informatie</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zou het niet weten.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Goede ervaring over het bedrijf.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Probleem is echter het product. Het flesje sluit zeer slecht tot niet. Hierdoor is bij vervoer al een kwart verloren gegaan en zat alles onder. Dop draait vanzelf los. Daardoor is flesje nogmaals gevallen en is nog maar weinig over.</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!