<b>Pluspunten</b><p>snelle levering, alles klopt. duidelijke omschrijving van het product</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zie boven.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Doen wat ze zeggen. Goede kwaliteit. Voelt goed.</p><b>Verbeterpunten</b><p>N,v,t,</p>

<b>Pluspunten</b><p>Echt heel snel geleverd en goed verpakt. En nog de laagste prijs ook nog na vergelijking met andere sites !</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zo blijven !</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en goed verpakt</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Overzichtelijke website, goede producten, goede uitleg gebruik producten. Regelmatig kortingen en acties. Kleine attenties bij bestellingen en gratis levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijkheid. Leuke korting voor volgende bestelling!!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door!!!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, extra informatie over het produkt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Had een bestelling geplaatst maar wilde de munt versie. Oh oh. Wat nu. Via WhatsApp een berichtje gestuurd en ik kreeg daar kreeg heel snel en berichtje op en kreeg het juiste thuis! Wat een geweldig bedrijf. Bedankt!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Service en Levertijd! Mijn bestelling was zwaarder dan 30kg en kon niet door PostNL de volgende dag geleverd worden. Omdat dit wel aangegeven werd op de site was de eigenaar bereid om dit zelf persoonlijk langs te brengen naar de andere kant van het land.</p><b>Verbeterpunten</b><p>N.V.T.</p>

<b>Pluspunten</b><p>goede site</p><b>Verbeterpunten</b><p>betere verpakkingsmaterialen, ik kreeg 1 flesje zonder doosje</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel geleverd en goede prijs</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Echt een supersnelle levering! 'S avonds om half 11 besteld en volgende dag al in huis!</p>

<b>Pluspunten</b><p>gewoon goed. Er valt niets op te merken.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Klantvriendelijk, betrokken en snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ze leveren snel en site werkt prettig. Tot nu toe steeds een leuk klein cadeautje bij mijn bestelling gehad. Zeer attent!!!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Overzichtelijke site Snelle levering En kortingsakties</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ongevraagd een extraatje aan de bestelling toevoegen</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website, goede informatie en extra info plus een presentje bij de levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel, professioneel en gratis goodie</p>

<b>Pluspunten</b><p>Perfecte service! Zekers een aanrader</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!