3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke uitleg van hun produkten</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede service</p>

<b>Pluspunten</b><p>helder en duidelijk overzicht, prima producten</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ik had binnen 10 minuten antwoord op mijn vraag. Bestelling was per ongeluk nog niet verzonden maar dit is de volgende dag direct in orde gemaakt.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Enigzins vreemde lucht aan artikel</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle correcte levering</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke site, betalen via Paypal mogelijk..</p>

<b>Pluspunten</b><p>Klantvriendelijkheid, goede en snelle service,</p><b>Verbeterpunten</b><p>Aanschaf/bestelling via website verloopt nog niet vlekkeloos..</p>

<b>Pluspunten</b><p>Eenvoudig bestellen, snelle levering, extraatje bijd e bestelling</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niks</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, veel keuze</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede service.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, aangenaam dat het via brievenpost kwam</p>

<b>Pluspunten</b><p>Omdat ikzelf niet goed mijn bestelling via internet plaatste, werd er direct contact met mij opgenomen en heeft men mij goed door de bestel procedure geholpen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>VLUGGE LEVERING VEEL UITLEG OP DE SITE VH PRODUCT EN BIJ HET GELEVERDE PRODUCT !!</p><b>Verbeterpunten</b><p>LAGERE PRIJZEN ;)</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>goed toegankelijk, vriendelijk te woord gestaan. Voelde goed. .</p>

<b>Pluspunten</b><p>Pas de eerste bestelling gedaan, die was goed.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke uitleg</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, Fijn dat er informatie folders bij zitten</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!