<b>Pluspunten</b><p>26</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goed</p><b>Verbeterpunten</b><p>Met een beetje thc erin zou nog mooier zijn</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede communicatie, snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle correcte levering, transparante en duidelijke informatie.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Andere naam voor bedrijf kiezen..</p>

<b>Pluspunten</b><p>De web-side is goed en overzichtelijk</p>

<b>Pluspunten</b><p>Heldere informatie, overzichtelijk; goede afwikkeling en snelle levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Alles prima in orde. Op tijd geleverd en goede prijs/kwaliteit verhouding.</p><b>Verbeterpunten</b><p>None ;-) Keep up the good work!</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering, zeer klantgericht</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>makkelijk bestellen, super snelle levering altijd leuk als je ook nog iets kan winnen door een vragenlijstje in te vullen ( we blijven Nederlanders ;) )</p><b>Verbeterpunten</b><p>ik zou het zo niet weten...mocht er iets zijn laat ik het horen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Extra waardebon bij eerste bestelling ontvangen, leuke verrassing!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, duidelijke info</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Verbeterpunten</b><p>Er schijnt levertijd te zijn voor massageballetjes. Dat mag wel vermeld worden. Week later overigens nog niet bezorgd.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Super snelle afhandeling en bezorging van de bestelling. Uitgebreide informatie meegeleverd bij het bestelde product</p>

<b>Pluspunten</b><p>Geen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>De informatie die meegestuurd werd en de thee als presentje</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Uitgebreid assortiment</p><b>Verbeterpunten</b><p>Eventuele bijpassende of alternatieven voor producten zichtbaar maken op de site</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede en duidelijke informatie!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Groter assortiment</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levertijd, goed advies, goede informatie bij levering, goede website, goede telefonische bereikbaarheid, bereid om een extra stap te zetten voor de klant</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Combinatie van scherpe prijs met snelheid en de correctheid van de mails maken mij hel blij!</p>

<b>Pluspunten</b><p>klantvriendelijk, duidelijke website, groot assortiment</p><b>Verbeterpunten</b><p>nvt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede, vriendelijke communicatie.</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!