<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering zelf nadat ik mijn telefoon nummer verkeerd had ingevuld en ze hebben proberen te bellen kreeg ik toch meteen de dag erna 1 flesje van de drie geleverd met een briefje dat ze hadden proberen te bellen en dat na 3 dagen de rest werd geleverd! Dit is ook keurig gebeurd en met afterpay heb je zelf in de hand wanneer je betaald! Afterpay heeft pas een mail gestuurd nadat de bestelling compleet binnen was! Dus alleen maar lof.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Nog geen beoordeling nieuwe klant.</p><b>Verbeterpunten</b><p>NVT</p>

<b>Pluspunten</b><p>Mooie en overzichtelijke website met goede artikelen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering en snelle communicatie indien nodig.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Klantenbinding via kortingsbon voor volgende keer. Slim bekeken!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Verwarrend was keuze tussen pakketpost of brievenbuspost. Bij laatste hoef je niet thuis te zijn.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en perfect met afterpay.</p>

<b>Pluspunten</b><p>No nonsense Snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Heb nog maar 1 x iets besteld en is prima verlopen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, duidelijke website, extra info meegestuurd + ook nog een aardigheidje. Leuk!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zou ik zo niet weten.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Super goede service.</p>

<b>Pluspunten</b><p>heel snelle en vlotte levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering + coulance mbt net verlopen kortingsactie die alsnog van toepassing werd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Tenzij ik me ernstig vergis, gaf ik mbt bezorging een afhaalpunt op: fa. Karwei in Haarlem. Het pakketje werd echter bezorgd op mijn huisadres waar ik de afgelopen week niet verbleef (vandaar verzoek te leveren via afhaalpunt). Nu moesten de buren er aan te pas komen wat ik erg vervelend vond.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke site en snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Verbeterpunten</b><p>Levering kan iets sneller.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel en net iets voordeliger als de andere bedrijven die ook deze olie verkopen. En voor de volgende keer een kleine korting met een presentje, altijd leuk!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Nvt</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!