<b>Pluspunten</b><p>Goed assortiment en goede prijzen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Producten die niet per brievenbuspost kunnen uitsluiten van die optie.</p>

<b>Pluspunten</b><p>natuurlijke producten zijn natuurlijk altijd beter dan chemische.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Heel vriendelijk en behulpzaam snelle levering en je kunt met vragen over product altijd bij ze terecht</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen verbeterpunten</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering Heldere communicatie Goede begeleiding wat betreft gebruiksaanwijzing</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke site , leuke producten en lekkere thee .</p><b>Verbeterpunten</b><p>Er mag meer duidelijkheid zijn , of de the los is of in thee zakjes . De thee wordt als biologisch aan geprijsd , maar dit is niet terug te vinden , op de verpakking !</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede producten, snelle levering, goed contact via mail</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Een positieve benadering. Nette services. Bij vragen over de producten Kan je Altijd Bellen. Je word netjes te woord gestaan.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goed assortiment. De rietjes zijn een groot succes bij ons!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Overzichtelijk, veel informatie, makkelijk in gebruik</p><b>Verbeterpunten</b><p>Houd overige producten gescheiden met verzenden (bij bestelling van een zoutlamp)</p>

<b>Pluspunten</b><p>Persoonlijke aandacht</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bestellen via de website gaat goed, maar wel met wat omwegen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Heldere site en goed aanbod</p><b>Verbeterpunten</b><p>Tracking mogelijkheid bestelling</p>

<b>Pluspunten</b><p>Website is heel duidelijk wen makkelijk te gebruiken. producten zijn prima. Levertijd was heel kort, ik had mijn bestelling zo in huis.</p><b>Verbeterpunten</b><p>zou ik niet weten.</p>

<b>Pluspunten</b><p>goede communicatie, de dag erna nogmaals goed informeren hoe de bestelling zou gaan</p>

<b>Pluspunten</b><p>Geeft vlug antwoord op vragen. Antwoorden zijn duidelijk</p>

<b>Pluspunten</b><p>snel antwoord op mijn vragen, snelle levering, links ontvangen naar interessante info, duidelijke site</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ze kwamen het pakketje aan huis brengen. super.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke informatie , snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke site. Snelle en correcte aflevering van besteld product.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zie boven</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!