Héél tevreden !

Voordelige prijs ! De belofte van vandaag bestellen, morgen leveren wordt waargemaakt Ik raad deze webshop zeker aan

• Prijs/ kwaliteit

Vlotte leveringen nooit geen problemen.

• Prijs/ kwaliteit

Goed verpakt, snel geleverd.

Echte hulp online!

Altijd netjes verpakt, snelle service, correctie communicatie. Een echte aanrader om hier te bestellen!

Supersnelle bezorging

Bestelproces prima. Producten netjes verpakt. Altijd heel vlot bezorgd. En ook nog voor een nette prijs.

• Prijs/ kwaliteit

Handig dat het aan huis geleverd word

Ik ben erg tevreden over hulpmiddelonline. Goede prijs. Discreet verpakt in doos en super handig dat het aan huis geleverd word. Levertijd is snel.

• Prijs/ kwaliteit

vandaag besteld morgen in huis

goed verpakt, snelle levering

• Prijs/ kwaliteit

Snelle levering en goed bereikbaar.

Bestellingen worden snel geleverd, je wordt ook heel goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling. Bovendien ervaarde ik dat bij een foutje van Post.nl, hulpmiddelonline goed bereikbaar was en direct voor mij aan de slag ging. Voelt super goed, zeker omdat de bestelling toch belangrijk is voor mij als klant.

Een dikke 10 van mij

Zeer prijselijk, goede service en dag erna heb ik mijn bestelling.

Tevreden

Gemakkelijk om te bestellen . Vlugge en correcte levering .

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Hulpmiddel bevalt mijn man heel goed

Mijn man heeft af en toe last van druppel incontinentie. Wilde echter niet aan hulpmiddelen . Het zou beter zijn als op de televisie meer reclame gemaakt zou worden dat deze hulpmiddelen ook normaal zijn voor mannen. Zeker voor mannen die wat conservatief zijn. Zij gaan eerder pas hiermee beginnen als het echt niet anders kan.

• Prijs/ kwaliteit

Ik heb mijn hulp middelen makkelijk kunnen bestellen en ook zeer snelevrd gekregen in unanime doos. Ben̈ reuze content zoals altijd al sinds ik mijn hulpmiddelen hier bestel

Alles altijd prima

Alles prima keurig verpakt,en op tijd bezorgd.

Ik ben uit de nood

Heb 3 jaar gezocht naar het juiste luierbroekje na een tip van thuiszorg kwam ik bij jullie. Ik ben meer dan tevreden, grandioos. Groetend, Geertje.

Betrouwbaar

Betaling verloopt correct, bezorging op afgesproken tijd, verpakking zorgvuldig

• Prijs/ kwaliteit

Niets aan te merken, niet op het product en zeker niet op Hulpmiddelen online.

Onze bestellingen worden altijd snel verzonden en deugdelijk verpakt. Goede informatie over de bestelling per mail. Website werkt fijn en goed. Helemaal prima!

• Prijs/ kwaliteit

Van bestelling tot levering was alles goed.

Ik ben erg tevreden. Het product is goed, de bestelling en levering waren zonder problemen

Snel discreet

Werd de volgende dag al discreet ingepakt bezorgd.ben zeer tevreden.

Goede bezorging

Mijn ervaring bevalt goed met het bestellen en bezorgen

Geweldig snel!

Het is altijd in het weekend dat luiers op zijn!!! Hulpmiddelen online is dan de juiste leverancier: zondag besteld, maandag bezorgd. Top service....

• Prijs/ kwaliteit

Steeds snelle en correcte levering Zeer tevreden ,ook de prijzen zijn voordelig

• Prijs/ kwaliteit

Makkelijk bestellen en snel en netjes geleverd.

Prima.

Het zoeken naar een artikel, het bestellen en de levering, waren uitstekend.

• Snelheid/ levertijd
  • Prijs/ kwaliteit N.v.t.

Alles oké en korect besteling gedaan en volgende dag aan gekomen voor mij ik het top

• Prijs/ kwaliteit

Toujours les meilleurs prix et service parfait

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!