Veel in voorraad

Alle bestelling worden snel en discreet verzorgt. Een 10

Goed volgens afspraak

Geleverd zoals afgesproken

• Prijs/ kwaliteit

Geen problemen en snelle service

De levering ging zeer snel. Ik bestelde altijd via de winkel met de bol maar zag toe. Van waar het kwam en besloot rechtstreeks te bestellen. Even handig en goedkoper!

• Prijs/ kwaliteit

Heel tevreden, ook de klantenservice is uitstekend, altijd snel antwoord en vlotte levering

Snel en betrouwbaar

Bezorging is vrijwel altijd erg snel (volgende dag) en bevat altijd perfect het bestelde artikel. De prijs zou wel iets scherper kunnen; de 5%-korting is in ieder geval een stap in de goede richting.

Altijd goed verpakt.

Normaal keurig de volgende dag bezorgd. Deze keer door problemen bij Post.nl een paar dagen later.

Vlugge levering

Prijskwaliteit en vlugge levering

• Prijs/ kwaliteit

Werkt perfect. Levering altijd op tijd.

Beloven wat ze doen. Nooit problemen.

• Prijs/ kwaliteit

Goede prijs en beste service.

Hele goede aanbiedingen, snel geleverd. Communicatie via mail is ook perfect.

gewoon goed

doen wat het moet doen

uitstekend

Uitstekend.

• Prijs/ kwaliteit

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snel en correct geleverd in 1 dag.

Heel snelle levering.

Parfait

C'est la quatrième fois que je commande et c'est toujours impeccable et livré en 24 heures.

Snelle levering.

Ik heb al diverse keren besteld bij Hulpmiddelonline. Telkens snelle levering en een discrete verpakking.

• Prijs/ kwaliteit

Een prima service en een snelle bezorging

Super snel geleverd

Prijs, levering, betaling. Alles prima

Uitstekende service

Ik ben van in het begin zeer tevreden over de manier hoe ze werken. Heel veel keuze, de website is zeer duidelijk.

• Prijs/ kwaliteit

Top ervaring met bestellen op hulpmiddelen online

altijd correcte uitvoering van bestelling

prima ervaring

Webshop is duidelijk. Bestellen gaat makkelijk. Het is makkelijk te zien hoe je direct contact kan opnemen om te mailen of iemand te spreken. Bij mij was het achteraf betalen niet geheel helder dus had al betaald aan hulpmiddelen online na bezorging en toen kreeg ik factuur via Riverty. Met 1 mailtje aan hulpmiddelonline was dit opgelost. Top!

• Prijs/ kwaliteit

Standaard product, bezorging op een willekeurig adres

Je weet niet waar het pakket wordt bezorgd. Bij de buren op een ander huisnummer of zelfs in een andere straat. Waar het pakket terecht is gekomen, mag je zelf uitzoeken.

• Prijs/ kwaliteit

Handig, snel en goed geregeld.

Voor de eerste keer een nbestelling gedaan en super tevreden ,gaan hier zeker vaker gebruik van maken.

Prima service en snelheid

Bestelling geplaatst en heel snel in huis!

• Prijs/ kwaliteit

Livraison rapide et prix compétitif

Après quelques recherches et comparaisons sur internet j’ai choisi votre société pour être livré. C’est ma deuxième commande, et aucunes mauvaises surprises, dans les délais promis et un prix très compétitif. Merci. Patric.

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!