Vlotte levering

Betrouwbaar

• Prijs/ kwaliteit

Blij jullie ontdekt te hebben!

Uitstekende prijs en kwaliteit.Snelle en vlotte afhandeling na bestelling en last but not least, de bestelling wordt ongelooflijk vlug geleverd!Daar bovenop regelmatig nog kortingsbon waardoor de prijs nog voordeliger wordt.Heel blij met jullie diensten!

• Prijs/ kwaliteit

het is heel makkelijk om hetzelfde weer te bestellen

gewoon goede winkel zonder dat je vanalles wordt aangesmeerd. Wannneer nodig is er gewoon menselijk contact. de bestelling is heel snel thuis.

Oke

Oke

• Prijs/ kwaliteit

Prima product en op tijd geleverd

Het product dat ik besteld hebt voldoet prima. Werd keurig op tijd geleverd.

• Prijs/ kwaliteit

Levering betrouwbaar, discreet, snel en duidelijke webshop.

De webshop is zo gebruiksvriendelijk dat gemakkelijk het gewenst product gevonden kan worden. De levertijd is zoals beloofd. De verpakking is discreet. Het product zoals besteld. Verder wordt je per mail goed op de hoogte gehouden van het hele proces en ontvang je een factuur.

Tevreden

Tevreden over hulpmiddelenonline . Bestelling word snel geleverd. Vind het alleen jammer dat hetgeen ik bestel in de loop van de tijd (1,5 jaar) steeds duurder is geworden. Maar ik heb het nu eenmaal nodig dus ja..

• Prijs/ kwaliteit

Voor de eerste keer bestelling gedaan en snel bezorgd

• Prijs/ kwaliteit

Wordt snel geleverd, hele goede ervaringen!

Prima geleverd

• Prijs/ kwaliteit

Goede prijs, snelle en discrete levering

Zeer tevreden; altijd een goede prijs en (discrete) levering vaak al de volgende dag of uiterlijk de dag erna.

• Prijs/ kwaliteit

Niet op aan te merken. Prima service.

Prijs, uitgebreid gamma en levering: alles perfect.

heel goed zelfs super

alles steeds op tijd en in goede staat

Uitstekende service.

Altijd weer een snelle en correcte levering.

• Prijs/ kwaliteit

Snelle levering. 2x schade gehad aan verpakkingen door levering maar netjes en snel opgelost. TOP.

• Prijs/ kwaliteit

Snelle en steeds een correcte levering.

Zeer goede ervaringen

Snelle levering, zelfs op maandag als je op zaterdag bestelt, nette medewerkers, wat wil je nog meer

positief

Vlugge levering - goede kwaliteit

perfect

verpakkingen zouden iets groter moeten zijn zodat er geen verzendkosten op komen 12 pakken is net onder de grens

Snel en makkelijk

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

• Prijs/ kwaliteit

Uitstekende opvolging bestelling , correct en altijd op afgesproken tijd

super gewoonweg !

Vlot en goed

Goederen werden snel en goed verpakt afgeleverd.

gewon fantastsich

had een fout gemaakt bij mijn bestelling , dit was zo goed opgelost dat wij de bestelling de volgende dag al in huis hadden

• Prijs/ kwaliteit

Fantastische opvolging van bestlelling tot levering

Van zodra bestelling geplaatst gaan jullie onmiddellijk aan het werk. Want de volgende dag staat het pakket reeds correct verpakt aan onze deur.

• Prijs/ kwaliteit

Zoals beloofd korte snelle levering

Voldoet 100 % aan de de wachting zoals wordt aangegeven in de publicatie.

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!