Verkoop online niet betrouwbaar

Omdat mijn maat niet in de winkel beschikbaar was in oktober 2025, heeft de verkoopster ze besteld en zouden ze naar een ophaalpunt dichtbij mijn woonplaats gestuurd worden. Ik heb enkel een bericht gekregen dat mijn pakje terug gestuurd is geworden naar de leverancier omdat ik het niet opgehaald had. Manfield kon het niet opnieuw versturen, maar zou me onmiddellijk terug betalen. Ondertussen is het 17 april en 14 keer mailverkeer met 5 keer een antwoord op mijn vraag in de trend van 'Bedankt voor je bericht. Vervelend om te horen dat je nog geen terugbetaling hebt gekregen van ons. Ik zal vragen of er vandaag naar gekeken kan worden en alsnog de terugbetaling in orde gemaakt kan worden voor je. ' hierover verder en nog steeds geen terugbetaling. ' In mijn laatste mail van vorige week heb ik geschreven dat ik het schandalig vond. Sindsdien is er enkel het bericht gekomen dat ze mijn vraag binnen de 2 werkdagen proberen te behandelen. Ik wacht dus nog steeds op de terugbetaling sinds november 2025. ONBETROUWBAAR

Goed !

Erg goed!

Echt geweldig

De service en kwaliteit van de schoenen bij Manfield zijn echt geweldig! Ik ben langs geweest en werd ontzettend goed geholpen door het personeel. Na het passen van zeker tien paar schoenen had ik uiteindelijk mijn keuze gemaakt. Pas bij het afrekenen, kwam ik erachter dat de winkel al twintig minuten gesloten was, maar daar werd totaal niet moeilijk over gedaan. Ik kreeg er sterker nog een tas en een antislipstrip gratis bij. Ik ben super blij met mijn aankoop en de service. Absoluut een aanrader!

Top, veel kennis en service

Ondanks dat het over 18.00 was heeft mijn dochter, rustig haar 12 paar schoenen, maat 42 kunnen passen. Veel kennis van de schoenen. Ter plaatse de hiel wat oprekken was geen probleem. Locatie Haarlem centrum. Al met al een hele fijne en prettige winkel ervaring. En top service!

goede en snelle levering. Duidelijk omschreven

Zie boven

Vriendelijk geholpen in filiaal Rotterdam

5 Sterren

Mooie suède schoen

Mooie schoen Zit comfortabel Goede prijs/ kwaliteit verhouding

Verschrikkelijk slecht!

Wat een verschrikkelijk slechte winkel is dit!! Schoenen in de winkel uitverkocht. Verkoopster checkt en geeft aan ze wel online te kunnen bestellen en ze worden dan thuis binnen 2-3 dgn afgeleverd. In de winkel betaald. Na 1,5 week nog niks binnen. Zelf maar gaan bellen. Blijkt dit model uitverkocht en niet leverbaar te zijn. Mail gestuurd met verzoek tot terugbetaling: na 2 dgn nog geen enkele reactie. 1/2 ster is voor deze amateuristische tent nog teveel!

Snel en betrouwbaar

Mooie schoenen! Zitten verassend comfortabel.

Zoals het moet

Vriendelijke verkoopster,stelde zelf voor om mijn maat te bestellen,alles petfect verlopen.Ben zeer tevreden.

Prachtige schoenen, goede service

Bij Manfield erg goed geadviseerd. Ik kon niet goed slagen bij verschillende winkels maar ben bij Manfield uiteindelijk met 4 paar schoenen de winkel uitgestapt, dus ik kan weer een poos vooruit!

Al meer dan 50 jaar klant. Dat zegt genoeg.

Gewoon goed!

Klantvriendelijk en kundig personeel. En voor iedereen wat wils. Bovendien zijn de schoenen en accessoires betaalbaar.

Snelle levering. Retoursticker in het pakket aanwezig, mocht je het willen retourneren.

Mooie schoenen

Zeer tevreden met de bruine pumps

Zeer klantvriendelijk!

Vriendelijke verkoopster met kennis!

Goedemorgen service en de schoenen zitten perfect.

Ik wilde schoenen ruilen, had ze nog niet buiten gedragen dus dit was geen probleem. Het nieuwe paar werd binnen 1 dag thuisbezorgd incl 1 gratis toekomstige poetsbeurt, helemaal top!

Iets besteld in de fysieke winkel, waar mijn mast niet meer was. Gratis thuis bezorgd binnen een week.

Ik draag ze al jaren Voor mijn goed te lopen voor achter een rolstoel perfect

Kleur suede sneakers.

Ik heb in 2025 blauwe sneakers gekocht in 3 maanden tijd was de kleur grijs. Er werd gevraagd foto’s op te sturen en daar heb ik nooit meer wat van gehoord. De pasvorm bevalt me goed dus in het najaar weer een paar blauwe suède sneakers gekocht deze zien er nu ook weer niet uit helemaal verbleekt terug naar Manfield service beurt gekregen na een week weer aan het verbleken en dat voor schoenen van €189. Ik draag al jaren van lier de kwaliteit van kleur is ronduit slecht te noemen.

Supersnel bezorgd en hele mooie schoenen

Nog nooit een miskoop gedaan bij Manfield !

Nog nooit een miskoop gedaan bij Manfield !

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.