Ondanks feestdagen snelle levering

Teleurstellend

Had met 15 % korting suède tasje gekocht via website deze was op twee plaatsen beschadigd en er zat ook zwart vlekje op ik wilde deze tas ruilen voor een onbeschadigd tasje dat kon niet wel terug sturen en nieuwe kopen maar dan zonder de korting dat vind ik geen service dit ook kenbaar gemaakt geen reactie meer, dus naar winkel om hem terug te brengen deze verkoper was nog wel bereid om in de winkel te kijken of hij nog voorradig was volgens website wel maar in winkel onvindbaar. Na deze ervaring toch het tasje opnieuw besteld duurde 10 dagen voor ik deze kon ophalen in de winkel zit ook weer vlekje op en was zo te zien aan de riem al eens eerder uitgepakt geweest . Ik laat het maar zo Ze hebben echt leuke tasjes maar na deze ervaring toch mij laatste aankoop.

''Helaas valt schade door dragen niet onder de garantie.''

Na weken nadenken heb ik mezelf mooie nieuwe laarzen gegund. Na 1x dragen is het leer van beide schoenen zeer beschadigd. De klantenservice van Manfield geïnformeerd en de titel van deze review is de reactie. Ik had helaas veel meer van dit bedrijf verwacht. De prijs-kwaliteit is niet in verhouding. Zeer teleurstellend. Ik kies de volgende keer voor een ander bedrijf.

Keurig ingepakt en snel verzonden. Prachtige Van Lier choenen tegen gunstige prijs

Prachtige Chelsea schoenen van Van Lier gekocht. Maattabel voor je schoenen en lengte van je voeten klopt precies. Snelle levering

Attentive and client oriented staff

I had bought a pair of boots at the Amsterdam shop, but they were defective and I discovered it only after using them. When I brought them back to the shop, the woman at the cashier immediately validated my frustration, got me a new pair and was super nice. If I purchase new items in the future it will be because of her and the positive experience she gave me.

Eerste klas service, geweldig!!!!

Ik heb mijn bestelling gedaan via de webshop en kreeg vervolgens direct een bevestiging. Heel professioneel geregeld en ook uitstekend uitgevoerd, alles was binnen de afgesproken paar dagen bezorgd…..chapeau!!!!

snelle en goede levering

netjes verpakt en binnen de gestelde termijn geleverd. voldoen aan de verwachting.

Mooie schoenen blij mee

Mooie hakken en schoenen gekocht. Zitten heerlijk en zijn mooi. Blij mee

Snelle levering en blij met mijn aankoop

De schoenen die ik had besteld kwamen snel binnen op mijn adres. Bovendien zijn de schoenen precies zoals ik gedacht had. Top!

Mooie winkel, vriendelijk personeel. Was gezellig :)

Zitten heerlijk!

Mooie betaalbare uniformschoen! Hak van 6 cm niet te hoog en blokhak loopt comfortabel.

Goede en klantvriendelijke service

Schoenmaat niet aanwezig in de winkel. Keurig via de webwinkel besteld.

Wat een service

Mijn schoenen gingen kapot doordat ik een te brede voet had. Daar was men heel correct in en kon ik mijn schoenen inruilen voor een ander beter passend exemplaar

Kwaliteit!

Leuke enkellaarsjes besteld. Werd snel geleverd. Laarsjes zitten lekker, mooie kwaliteit.

Mooie schoenen, goede service

Manfield heeft mooie schoenen van goede kwaliteit en een mooie pasvorm. Super snel geleverd!

Mooie schoenen en prettig personeel

Heel goed geholpen door een hele vriendelijke verkoper. Hele mooie schoenen, laarzen en tassen.

Fijne website en snelle verzending.

Snelle verzending en goede informatie over leveringstijd.

Heerlijke laarzen , snel verstuurd.

Mooie kwaliteit leer ,leuk model en snelle levering

Deskundig geholpen en geadviseerd.

Pefect service

Goede kwaliteit van producten, goed service

Fijn geholpen mooie winkel .

xxxxxx

Mooie spullen blij met mijn leren tas

Mooie leren tassen

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.