Snelle en goede service

Fijne schoenen, lopen prima

Erg goed geholpen

Ik kon niet vinden wat ik zocht. De verkoopster vroeg er naar en bedacht dat er een tas was geweest die er niet met in de winkel was, maar nog wel online. En dat was inderdaad een tas zoals ik er een zocht. Ze heeft hem online besteld voor me.

Heel goed en informatief geholpen over de schoenen

Er wordt aandacht geschonken aan je aankoop. Over de onderhoudsbeurt die je gratis binnen 6 maanden kunt krijgen voor je nieuwe paar schoenen.

Mooie/Goede verpakking en goed op tijd

Positief, zeker in vergelijking met enkele andere bedrijven waar ik laatst ook schoenen heb besteld. De bestelling bij Manfield kwam goed op tijd, de verpakking is erg mooi en "classy"; vooral op dit laatste aspect (verpakking) scoorden de andere bedrijven een dikke onvoldoende: doos opengescheurd, ingedeukt en slordig verpakt in plastic

Goed tot zeer goed

Klantvriendelijke medewerkster. Goede hulp bij schoenkeuze en nabestelling. Ook bij het ophalen van de bestelling werd ik zeer goed geholpen door de medewerkster.

Zie onder

Vriendelijke verkoper, goede variatie Van schoenen enz

Uitstekende Service

De laarsjes waren niet in mijn maat en heb ik in de winkel laten bestellen. Daardoor kon de korting niet worden toegepast maar ik kon daarvoor terugkomen als de laarsjes bezorgd waren. Dat heb ik gedaan en dit is keurig opgelost inclusief een beschermingsbehandeling voor de laarsjes!

Snel en keurig verpakt

Tevreden

Goede service. Online staat dat schoenen in de winkel zijn. Dat is niet zo. Wel helpen ze je met dezelfde modellen aanwijzen en het bestellen. Vanuit hier wordt het dan gratis thuisbezorgd.

Snelle en goede service

Op tijd geleverd

Snelle ontvangst

Prima duidelijke afhandeling !!

Prima duidelijke afhandeling !!

Klantvriendelijk personeel

Was op zoek naar semi orthopedische schoenen vanwege orthopedische zooltjes. Vond in de uitverkoop een paar. Bleek er ook nog in een andere kleur te zijn, niet in de uitverkoop.. Die werd opgevraagd. Toen ik kwam passen, was er toch nog een paar in mn favoriete kleur gevonden. Fantastisch!

Mooie tas en keurig op tijd.

Mooie tas en keurig op tijd.

Mooie site, snelle levering en retournering, zeer tevreden

Toppers!

Prachtig aanbod, snelle levering, snelle afhandeling van een retour, deze ging overigens alleen retour omdat ik 2 bijna identieke laarzen had besteld ;) Het is duidelijk dat ze het bij Manfield allemaal op orde hebben, zo fijn !

Hele fijne warme pantoffels voor een leuke prijs. Ook nog eens snel geleverd.

Ik ben heel correct, vriendelijk en goed geholpen door de medewerkers in de winkel.

Tevreden!

Snelle levering, product zoals verwacht.

Nvt

Super snelle levering. En heel blij met mijn mooie sneakers, die perfect passen en van mooie kwaliteit zijn.

Professioneel

Zeer goed en professioneel geholpen.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.