Mooie kleur en kwaliteit tas

Een handig formaat tas waarvan de schouderband soepel te verstellen is. Zowel crossbody als op de schouder fijn te dragen. Mooie donker bruine kleur perfect voor bij outfits sportief en gekleed in de herfst.

Prachtige tas

Zeer tevreden. Prachtige tas en snelle verzending!

Mooie kleur ,

Mooie kleur en pasvorm!

Leuk geholpen

Ik ben heel vriendelijk geholpen bij het vinden van de juiste pumps.

Ik ben heel vriendelijk geholpen bij het vinden van de juiste pumps. De medewerker zorgde voor een warme, fijne sfeer en door deze ervaring stap ik graag vaker over van online naar fysiek shoppen voor schoenen. Bedankt!

Vriendelijke en snelle service met een glimlach

Goede service, prima schoenen

Ik heb moeilijk voeten maar dit is al het tweede paar dat meteen paste!

Prima schoenen

Juiste maat goede pasvorm.

Prachtige laarsjes, goede site, groot assortiment

Prima service, goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snel geleverd. Leuke prijs wat ook zeker belangrijk is.

Ruime keuze, betaalbaar, en goede service

Prima geholpen

Prima geholpen met schoenen die niet voorradig waren. Besteld en keurig binnen week geleverd.

Ik had de zwarte al gekocht in Maastricht

Doen wat ze zeggen

De schoenen snel in huis na een bevestiging.

Mooie schoenen, uitstekende prijs kwaliteit verhouding!

Prettige ervaring

Goed geholpen door kundig en vriendelijk personeel

Mooie leren sandalen

Een min punt heb 7 dagen moeten wachten eer ik ze af kon halen.

Snelle levering en goede service

Goede communicatie over levering en voorwaarden en schoenen werden snel geleverd. Ook het terugsturen van de schoenen verliep gesmeerd.

Voor het eerst schoenen hier besteld,was eenvoudig en ik werd goed op de hoogte gehouden over de bestelling en bezorging.Die was trouwens ook snel

Tevreden

Vriendelijke verkopers Goed geholpen

Heel blij met mijn prachtige sandaaltjes met goede pasvorm

Durf in de toekomst zeker online te bestellen bij Manfield

Goede service, fijne medewerkers!

Een defect aan mijn schoenen super netjes opgelost. Reparatie was uiteindelijk niet mogelijk. Na 2 maanden gewoon garantie gekregen en nieuwe schoenen gekregen. Zeer netjes! Fijne medewerker, goede service.

Snel levering

Soepele leer

Snel en kwartier een 10

Zeer tevreden met mijn aankoop.

Op zondag besteld in de winkel, op woensdag al geleverd bij een DHLpunt en afgehaald. Geen bezorgkosten.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.