Laden reviews...
609 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen wijzen in grote lijnen op een positieve winkelervaring. Klanten prijzen snelle levering, vriendelijk personeel en kwaliteit van de producten. De dienst is vaak betrouwbaar en er wordt gewaardeerd hoe men met klanten omgaat. Al met al zijn klanten tevreden en komen ze graag terug.
Ik kwam binnen om even te neuzen. Mijn oog viel op een paar slippers in de sale. Het was een drukke zaterdagmiddag maar ik ben heel vlot en vriendelijk geholpen en was binnen no time weer klaar.
Sandra
Leiden
Minder dan een jaar geleden had ik loafers gekocht met studs, waarvan een stud inmiddels eraf was. Dus ik had een mailtje naar de klantenservice, waarop ik als reactie kreeg dat losse studs niet te krijgen zijn, maar dat ik wel een nieuw paar loafers mocht uitzoeken. Dit vond ik erg goede service! Vervolgens ging ik naar de winkel in Rotterdam (Lijnbaan) en vond ik loafers die ongeveer leken op mijn eigen loafers en liet ik die bestellen in mijn maat. Toen ik daar kwam om de loafers op te halen en mijn eigen loafers (met ontbrekende stud) in te leveren, paste ik de nieuwe loafers en zei ik iets als 'prima'. De verkoopster zag echter aan mij dat ik mijn eigen oude loafers wel iets mooier vond en herinnerde zich ineens (in tegenstelling tot wat ze de vorige keer zei) dat ze nog studs boven had liggen! Vervolgens kwam ze met studs aanzetten en hebben we samen uitgezocht welke het mooiste paste op de plek waar de stud op mijn oude loafers ontbrak. Ze heeft ook echt haar best gedaan om nog snel voor de vakantie van de schoenmaker mijn loafers te laten repareren en dat is gelukt! Ik ben echt heel blij met mijn herstelde loafers en de klantvriendelijkheid van zowel de klantenservice als van de verkoopster van het filiaal in Rotterdam Lijnbaan (ik denk dat het de filiaalmanager is) zijn mij erg goed bevallen! Hartelijk bedankt!
Bernice
Hendrik-Ido-Ambacht
Fijn geholpen in de winkel. De schoenen die ik wilde waren op dat moment niet beschikbaar in mijn maat, maar konden wel worden besteld en kostenloos worden verzonden naar mijn huisadres. Ik had de muiltjes binnen 3 dagen binnen, maar ik schiet tijdens het lopen toch te veel eruit. Ik moet ze dus helaas terugsturen. Verder een prima service beleving.
Daphne
Monnickendam
Top slipper, uitstekende kwaliteit. Alleen niet geschikt voor hoge wreef. I.v.m strakke instap.
8 August 2026
Linda
Strijen
De schoenen van manfield zijn precies zoals je verwacht.de aanbiedingen mogen scherper
7 August 2026
Ellen
Vught
7 August 2026
Arean
Zwaag
Ik ben goed geholpen en gewezen op de mogelijkheden waaruit ik kon kiezen en die bij me pasten. Daardoor was het maken van een keuze makkelijk. Top!
Eva
Rotterdam
Ac
Diepenveen
Snelle levering, mooie schoenen. Opgehaald op afleverpunt.
Juul
Goeie service en advies
4 August 2026
Zahaira
Den haag
Het is een super mooie sneaker met een perfecte pasvorm. Is snel geleverd nadat ik hem besteld had.
4 August 2026
Patricia Venema
Vries
De schoenen waren er in de winkel niet meer in mijn maat, maar zijn daar wel voor mij besteld. Ik kon ze daar ophalen, heb ze betaald en als ze niet goed waren kreeg ik mijn geld terug
3 August 2026
M
Alkmaar
Ik werd snel en vriendelijk geholpen! De jongeman was lekker vlot en vrolijk!
Elly van de Poll
Nijkerk
Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel
Peter
Drunen
Daar weten de Manfield medewerkers wat HOSTMANSHIP is!! Complimenten de service was top. Heel klantvriendelijk.
Annemieke
Berkel en Rodenrijs
Ik heb op 20 juli een handtas besteld! Toen ik mijn bestelling plaatste, stond er dat het maximaal 8 dagen zou duren! Vandaag is het de 29e en ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen! Ik heb de klantenservice een e-mail gestuurd, maar ik krijg geen reactie! Ik voel me ******en, zowel mijn geld als de handtas! Ik ben teleurgesteld in het merk Manfield.
29 July 2026
Ewe
Choro
Er zat een verkleuring in een van de schoenen bleek bij thuiskomst,ze werden meteen geruild voor goede,en thuis bezorgd
28 July 2026
Pierre
Vught
Ik was in de winkel en zag een mooie tas maar helaas zat er geen hengsel in. De verkoopster ging gelijk kijken of deze nog wel te bestellen was. Dat was te bestellen en 3cdagen later was de tas in huis.
28 July 2026
Anja
Rotterdam
Ik kwam voor enkellaarsjes (die ik ook kocht) en kreeg er aanvullend advies en service bij. Kom graag weer.
25 July 2026
Chantal
Arnhem
22 July 2026
agnes van den Broek
Chaam
Manfield heeft kwaliteitsprodukten. En toch is het betaalbaar. en ik ben blij verrast over mijn tas. Ik kan het zeker aanbevelen om bij Manfield te kopen. Zo fijn!
22 July 2026
Tineke
Harlingen
Goed geholpen en vriendelijk personeel
21 July 2026
Theo
Wijchen
Schoenen passen perfect en geleverd zoals getoond op de site. Prima kwaliteit zoals ik van Manfield al jaren gewend ben.
21 July 2026
Harry
Arnhem
super
20 July 2026
Prince
Oosterhout
Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.
Heuvelstraat 36
5038AE Tilburg