Fijne ervaring

In Veenendaal word je altijd heel fijn geholpen. Elke keer weer een feestje

Helemaal goed

Super goed

Heel tevreden!

Prachtige leren enkellaarsjes erg blij mee!

Fijne service

Ik moest wel even geduld hebben voor de bestelling kwam. Dat zijn we deze tijd niet meer gewend. ;) Maar zeer tevreden.

Mooie winkel met mooie schoenen

Je wordt goed en netjes geholpen en overzichtelijke winkel

Uitstekende service

Makkelijk te bestellen Snelle levering Leuke prijs

Prachtige boots!!

Keurig op tijd geleverd en zoals de titel: Prachtige boots!!

Niets op aan te merken !

Bestelling makkelijk via website gedaan. Schoenen snel in huis.

Fijne schoenen redelijke prijzen altijd heerlijke sale. Uiteindelijk heb je nooit genoeg schoenen.

Ik ben in de winkel in Eindhoven en Venlo Geweest bij beide winkels super goed geholpen. Personeel zeer behulpzaam en correct. Chapeau

Bezorging was op tijd.

Ik heb het slechts 1 keer gebruikt. Zo gezien lijkt het een goede spray.

Super snel verzonden

Prachtige blauw suède laarzen met leuke hak. Zelfs voor mij hoge wreef past de laars, zonder rits, perfect!

Snelle levering. Alles prima

De schoenen die ik besteld heb zijn geleverd en goed bevonden. Er is alleen een probleem. Ik kan nergens jullie bankrekening vinden om de betaling te doen. Zou u mij de bankrekening willen zenden zodat ik mijn factuur kan betalen.

Jullie snelle reactie via de mail is heel prettig mocht er iets onduidelijk zijn over een bestelling. Daarom een zeer tevreden klant en ook de spullen zijn van goede kwaliteit

Fijne zaak met goed, vriendelijk en vakkundig personeel

ik ben zijn heel vriendelijk en vakkundig geholpen. een voet van mij is dikker dan de ander en daar heeft de verkoper een oplossing voor gevonden door andere inlegzolen te gebruiken. Andere winkels kwamen daar niet op dus zo ben ik toch nog geslaagd. Tevens gaf hij het advies om member te worden waardoor mijn vrouw ook schoenen kon kopen met 30% member korting.

Service en uitleg top

Fantastich personeel

mooie en goede schoenen

Eenvoudig besteld en snel gekregen.

Goede service !

Bestelling wordt snel bezorgd. Alles snel en correct afgewerkt.

goed geholpen in de winkel

Ik heb mijn laarzen eerst in de winkel gekocht. Hier zat een klein vlekje op. De dame die hielp in de winkel heeft meteen geanticipeerd en nieuwe laarzen besteld voor me online, in de winkel. Vervolgens heb ik mijn laarzen netjes op tijd gekregen. Ben blij met de laarzen. Zeer behulpzame aardige dames in de winkel in Eindhoven

Alles klopte perfect!

Keurige schoenen/slippers, precies als op de website aangegeven. Levertijd klopte ook precies.

Was super goed

Goed geholpen , en medewerker denk mee met de klant

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.