Super vriendelijk personeel

Fijne winkel, vriendelijk personeel, en met mooie, goed zittende schoenen naar huis.

Mooie sandelen

Zien er goed uit!

Super winkel

Super fijne winkel met vriendelijke, en professioneel personeel!!!

Geweldig!

Ik wilde deze schoenen heel graag. Zijn bij de concurrentie veel duurder. Ik koos daarom die van jullie en wat blijkt..........zien er bijna hetzelfde uit en lopen super lekker. Goed gedaan Manfield!!!!

mooi lak leer en goed afgewerkt

goed geholpen in de winkel met het bestelen en snel bezorgd.

Besteld, ontvangen, gepast, perfect!

Keurig geleverd en de schoenen zitten perfect

Goede adviezen Behulpzaam

Fijn en goed geholpen in de fysieke winkel.

Erg prettig geholpen door een vriendelijke medewerkster in de winkel in Groningen. Ze nam echt de tijd, wat ik erg waardeerde. Na flink wat passen heb ik mijn keuze gemaakt en uiteindelijk besteld via de webshop. De site werkt fijn en via ING Rentepunten ook nog extra korting kunnen krijgen. Top!

Snelle levering van mooi enkellaarsje!

De enkellaarsjes zijn snel geleverd in handige plastic verpakking. Heel tevreden over het product en het proces!

Tevreden

Snel levering, alles goed

In de wnkel goede service en goede schoenen

Super vriendelijk en geweldig personeel

Ben echt heel goed geholpen. Er werd echt goed meegedacht wat het mooiste bij mij outfit was. Echt heel fijn.

Manfield in Den Bosch werkelijk fantastische service

Toen ik de winkel binnenstapte, werd ik direct vriendelijk begroet door het personeel, wat meteen een warm welkom gaf. Het team was niet alleen behulpzaam, maar ze namen ook de tijd om goed naar mijn wensen te luisteren. Ze gaven me persoonlijk advies, zonder opdringerig te zijn, en hielpen me om de perfecte schoenen te vinden die zowel stijlvol als comfortabel zijn. Wat me vooral opviel, was hoe ik me gedurende het hele proces echt als klant gewaardeerd voelde. Er werd zorgvuldig met me meegedacht en ik werd goed geïnformeerd over de producten, zonder dat ik me gehaast voelde. De winkel zelf is ook prachtig ingericht, wat de algehele ervaring nog aangenamer maakte. Wat ik echt waardeer is dat ik van het begin tot het einde het gevoel had dat ze er echt voor mij waren. Dit soort klantvriendelijkheid en service zie je niet vaak meer. Ik kom hier zeker terug voor toekomstige aankopen! Een absolute aanrader als je op zoek bent naar zowel geweldige producten als een top service!

Uitstekend!

Ene dag besteld, volgende dag in huis!

Gewoon goed!

Vriendelijk geholpen, niks speciaals en gewoon goed. Kom graag terug.

Great shopping experience

I visited the Eindhoven shop on a busy Saturday looking for a new pair of sneakers. Although the shop was full of customers, the shopping assistant was really kind, patient and helpful. She even went the extra mile and ordered online for me the sneakers that I wanted, with delivery in Roermond. She explained everything to me in a professional manner. I am pleased with the overall process!

Snel, goed en handig

Naar binnen lopen, passen nog een paar bij bestelen en klaar. Daar houden mannen van! Dank Haarlem team!

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk

Heel goed.

Uitstekend. Geholpen.

De hulp en service in de winkel in Amsterdam kon niet beter. Heel fijn

Vriendelijk. Kon gelijk zeggen hoe ik de schoenen , die niet in voorraad waren, wel kon krijgen. Bestelling binnen twee dagen thuis

Goede service en goede kwaliteit

Goede service omdat er gelijk naar andere filialen werd gebeld of zij de juiste maat hadden. En gewezen op online bestellen.

Mooie schoenen, snelle levering

Mooie schoenen die goed zitten! Snel geleverd, goede prijs. Zeer content!

Fijne winkel, hulpvaardig en kundig personeel en een ruime keuze in schoenen.

Fijn om in alle rust schoenen te kunnen uitproberen. Het personeel was hulpvaarding om steeds de juiste maten op te zoeken om verschillende schoenen te kunnen passen. Ik kreeg ook goed advies over het onderhoud van de schoenen. Heel tevreden met twee paar nieuwe schoenen de winkel in Deventer weer verlaten.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.