Correct, snel, conform afspraak.

Correct, snel, conform afspraak.

super

mooie laarzen, goede kwaliteit, snel bezorgd, mooie aanbieding

Vriendelijk behulpzaam meedenkend personeel

Gewoon goed

Vriendelijke medewerkster, goed advies, snelle oplossing. Belofte nagekomen.

Goede ervaring. Snelle levering en duidelijke mails over verzending.

Goede kwaliteit en snelle levering leuke prijzen

Veel keus, zelfs in de opruiming, en een goede kwaliteit schoenen, echt leer en wordt blij van de betaalbare prijzen. Manfield is mijn favoriete webwinkel. Heb dit al bij verschillende kennissen aanbevolen

Mooie kwaliteit tas en snelle levering

Ik ben erg blij met de mooie kwaliteit lederen tas, de levering ging ook heel snel! Top!!

Netjes aan de telefoon geholpen. Heb uiteindelijk via de website laarsjes besteld die in de uitverkoop waren. Wat wel opviel was dat het schoenen waren die in de winkel gestaan hebben. De rechter schoen heeft een paar kleine beschadigingen / krasjes in het leer en zit ook losser. De linker is nieuw. Maar aangezien ze in de aanbieding waren zal dat ook wel de reden zijn. Stond jammer genoeg niet bij de verkoop. Dat is dan weer jammer. Maar wel fijne en mooie schoenen

Heel goed geholpen.

Same erg vriendelijk, meedenkend en geduldig

Mooie stevige en moderne schoenen!

Kwaliteit

Bij de winkel laten bezorgen. Fijn personeel

Mooi schoen

Snelle levering, prachtige laarzen

Mooi afgewerkt enkellaarsje, die ondanks hoge hak (in diabolo vorm) zeer zit en loopt. Prachtige kleur rood en goed materiaal.

De geleverde schoenen voldoen geheel aan mijn wensen!

De schoenen zijn uitstekend afgewerkt, van mooi leer gemaakt en hebben een heel goede pasvorm!

Mooi, en snel

Mooie schoenen, verzorgd en snel geleverd.

Vriendelijke en duidelijk

Ben snel geholpen

Perfect product goed prijs Heel blij dank u

Vlotte levering

Snelle levering. Schoenen waren precies zoals omschreven en netjes verpakt.

geweldig en zeer klantvriendelijk

De verkoopster in het Stadshart van Zoetermeer, waarvan wij niet weten of zij er elke dag werk of alleen op zaterdag, die ons hielp bij mijn aanschaf van de schoenen was zeer klantvriendelijk, houden zo !!!

Een paar schoen mooi; andere beschadigd

Helaas was 1 van de 2 paar schoenen beschadigd en moest die retour. Andere paar was prima in orde.

Besteld en na paar dagen ontvangen zoals ik verwachtte.

Het heuptasje is de binnenmaat net een halve centimeter te klein voor mijn telefoon. Dit was bij een kennis van mij precies goede maat zoals verwacht. Dat is wel een aandachtspunt dat de maten incl. Binnenmaat tasje wel bruikbaar is voor paspoort of telefoon en moet kloppen met opgegeven maten bij de bestelling. Leer en kleur prima Ik heb het zelf verholpen ivm vakantie en wilde niet onnodig wachten.

Goedemorgen kwaliteit schoenen

Goede ervaringen met online bestellen bij Manfield.

Uitstekende service

Fijne bestelsite, snelle levering en goede kwaliteit schoenen

Te vreden over manfield

Hebben er moeite voor gedaan mijn dank daar voor vriendelijk personeel

Bestelling snel geplaatst, levertijd duurde iets langer, maar was ivm vakantie geen probleem voor ons.

De jonge dame die ons in de winkel hielp was echt geweldig. Aardig en behulpzaam. Die moeten jullie erin houden. Toen we een paar dagen later weer terugkwamen om nog eenzelfde paar schoenen in een andere kleur te bestellen wist ze nog wie we waren (wat ik niet verwacht op een drukke dag). Dat doet mensen toch goed dat ze gezien worden. Top mens!

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.