Mooie donkerbruine cowboylaarzen besteld! Netjes aangeleverd en goed verpakt, in de sale gekocht en zeer tevreden over de kwaliteit van de laarzen.

Zeer goeie winkelervaring, helaas schoenen retour

De verkoopster in de winkel op de Demer in Eindhoven (Charlie) had me goed geholpen met het het ter plekke bestellen van een nieuw paar zwarte sandalen met gevlochten details (van het paar in de winkel was de rechter wat uitgelopen). Helaas bleek bij ontvangst het ‘nieuwe’ paar hetzelfde probleem te vertonen. Dat paar ging retour dus, maar ik ga wel mijn eerstvolgende paar schoenen bij Manfield/Charlie kopen ivm de goede service!

Altijd mooie schoenen en top service !

Zeer snelle service

Prachtige leren shopper!

Betaalbare kwaliteit

Betaalbare kwaliteit

Ruime keuze en makkelijke website Goede informatie en zeer snelle levering

snel en accuraat

zie bovenstaand

accuraat

Makkelijk een keuze maken op de site!!

Goede kwaliteit

Ben zeer tevreden over. de produkte

Prima schoenenzaak!

Prima geholpen na vergeten retour label

Prima aankoop

Kopen via de webshop en ophalen in de winkel goeie combi

Leuke tas, blij mee

Snelle levering. Leuke tas en mooie kwaliteit.

Prima product en snelle levering

De schoenen bevallen goed en de bestelling online verliep prima!

Heel goed, heel aardig personeel

Last van hitte, kreeg ik een glaasje water aangeboden

Klantvriendelijk

Heel erg klantvriendelijk en dus service gericht

Snelle levering en mooie schoenen

Snelle levering van de schoenen en pakket in goede staat ontvangen.

Super service

Een bedrijf met super service.retourneren snel teruggestort

Klein vlekje op 1 van de schoenen

Snelle service. Ik had het pakket snel binnen. Het leek alleen of de ene schoen al eens gepast was door iemand. Er zat ook een klein vlekje op een van de suède streepjes. Niet storend genoeg om helemaal een nieuw paar voor te bestellen, maar ik vond het wel opmerkelijk. Voor de rest prima!

Goede Service in de winkel en zeer snelle levering

Slippers waren niet in voorraad in de Manfield winkel. Verkoopster adviseerde ons om ze via de winkel te bestellen. Volgende dag al bezorgd. Helemaal top

In de winkel ben ik super goed en correct geholpen. De schoenen zijn de volgende dag thuis bezorgd.

Jammer was dat er een gespje ontbrak bij de sandalen en ik ze daarom heb moeten terugsturen.

Voldoende

Het duurde wel even voordat ik de bestelling ontving. Ik werd hier wel over geïnformeerd tussendoor.. helaas 1 artikel niet beschikbaar en daar baalde ik wel van. Schoenen bij mandiënd zijn altijd van goede kwaliteit

Snelle levering, netjes verpakt. Super handig tasje

Snelle levering, prima kwaliteit

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.