In de winkel vriendelijke en goede service

Mijn schoenmaat in de kleur die graag willen was niet voorradig in de winkel. Dat was geen probleem enkele dagen kreeg ik deze per post thuisbezorgd

Top geholpen

Top geholpen in de winkel in Zoetermeer. Zat een kras op de schoen en 2 dagen later had de nieuwe al thuis.

Snel geleverd en goed verpakt

Ik kreeg de schoenen binnen enkele dagen binnen en ze zagen er goed uit. Ze zitten ook heel goed dus ik ben er heel blij mee!

Snelle bezorging

Pakket werd snel en goed verpakt bezorgd.

Geweldige service

Zeer vriendelijke en behulpzame verkoopster

Mooie loafers, blij mee

Gister besteld vandaag in huis, top!

Prima snel geleverd weinig verzendkosten

geweldig klantvriendelijk

Leuke schoen uitgezochts, was er helaas niet in mijn maat. Juffrouw liet mij de goede maat passen in een andere kleur en 2 dagen later had ik de goede kleur en maat thuisbezorgd. Prima!

Prima maar…..

Laat de klant de aflevermethode kiezen bij het bestellen. Of brievenbus of pakket. Nu werd de handtas door de brievenbus gepropt terwijl er een bezorgmoment was afgesproken en ik daarvoor thuis was gebleven

Slechte ervaring

Op zondag 24 Juli had ik een suede blokje besteld met levertijd 2 tot 4 werkdagen. Er kwam maar geen verzend melding. Het weekend daarna maar gemaild naar de klantenservice. Maandag kreeg ik ineens automatisch bericht met de verzend melding, ik heb nooit een persoonlijke reactie via de mail van de klantenservice terug gehad op mijn vraag. Ook vreemd dat mijn bestelling ineens 1 week na besteldatum verstuurd werd.

Top levering

Besteld en de volgende dag al in huis

Mooi

Service is goed en word goed geïnformeerd over de schoen

Duidelijke website met goede productomschrijving en foto’s. Ik wilde graag de zwarte variant van bruine ballerina’s die ik een tijd terug had gekocht en waar ik zeer tevreden over ben. De zwarte ballerina’s had ik zo gevonden en het bestellen ging erg eenvoudig en overzichtelijk. De bestelling was keurig verpakt en werd zeer snel geleverd met goede berichtgeving over je bestelstatus. Ik ben zeer tevreden en beveel Manfield van harte aan!

Goede aankoop

Prima service. In winkel niets de juiste maat aanwezig. Verkoopster online besteld en netjes thuis afgeleverd.

prima service

ik kende deze sneaker al, ik had al groene en witte. lopen heerlijk, service prima afhalen in de winkel. geen verzendkosten. fijn.

Goed geholpen in de winkel en daarna online de juiste maat besteld binnen 24 thuis. Terugbrengen kan ook makkelijk in de winkel.

Fijne winkelervaring goede service

Goed geholpen, voorraad bekeken in andere filialen, via internet et in de winkel besteld en afgerekend, thuis bezorgt binnen 2 werkdagen

Heel erg klantvriendelijk!

Goede kwaliteit en goede service!

Geweldige snelle service erg tevreden

Heel erg prettige dame die erg behulpzaam was en geregeld dat ik toch die speakers kreeg. Volgende dag al in huis. Top

Flexible en vriendelijk

Ik belde om te vragen of ik mijn schoenen kan ruilen met een grotere maat en dat hebben ze heel snel geregeld en heb ook retour label gekregen

snel en goede levering

Na het duidelijke bestelproces werden de sandalen snel en netjes geleverd.

Besteld en 1 dag later de bestelling al binnen!

Duidelijke site, snelle bezorging

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.