Duidelijk

Goed geholpen, het was alleen erg druk in de winkel, dus moest wel even wachten. Had net pauze dus die was bijna om. Vriendelijke verkoopster heel geïnteresseerd, dan bedoel ik degene die mij hielp niet degene die heeft afgerekend.

prima service

werd goed geholpen

Good quality!

The products were as expected.

Goeie service en snelle levering

Mijn laarzen waren niet meer op voorraad. Nadien kreeg ik al gauw reactie op mijn mail dat ze een paar op voorraad hadden. En een dag later had ik de gewenste laarzen in huis.

Zeer goede service

Helemaal prima

Snelle levering en netjes verpakt! Blij met de aankoop!!!

helemaal top

zeer goede serves mijn volgende paar schoenen koop ik zeker bij Manfield

The extra mile

I was looking to buy some shoes for a wedding and had been looking forever. I finally found nice ones I wanted from Manfield but my size was sold out in the store. The very friendly employee helped me by calling other stores in the area and ultimately order them online and ensured that they arrived in time. He went the extra mile by trying to find a timely solution. Thank you!

slechte koop, slechte service.

Op 15/5/2022 kocht ik bij Manfield in Utrecht een zwart glanzende mooie leren schoudertas. Na ongeveer een week dat ik deze tas gebruikte begon het leer dof te worden en te verpulveren en zag er al gauw lelijk en slordig uit. Dat had ik niet verwacht van een leren tas van Manfield. Ik woon in het buitenland en een optie om terug te gaan naaar de winkel had ik niet. Wat ik helemaal niet had verwacht was dat ik nadat ik drie maal een email bericht stuurde met foto's van de tas aan de klantenservice, ik eindelijk een verzoek kreeg om nogmaals een foto van de tas te sturen. Het antwoord van Manfield was verbazingwekkend: “Schade ontstaan door gebruik of slijtage vallen niet binnen deze garantie. Daarnaast bent u zelf verantwoordelijk het artikel goed te onderhouden”. Je zou denken dat ik elke dag door de modder heb gelopen met de tas. Ik had de tas amper gebruikt toen het leer dof werd en al begon te verpulveren. Dus weet dat als je bij Manfield een tas koopt, dat je er niet van uit mag gaan dat je er lang plezier van hebt. Aanbevelen? Nee, slechte koop, slechte service.

Wat je ziet is wat je koopt. Dus mooie kwaliteit juiste kleur en goede pasvorm.

Natuurlijk goed

Personeel aardig en behulpzaam .

Goed advies

Delivery is taking more than 3 weeks!!!!

I placed my order online 3 weeks ago and still I did not received my shoes! The delivery service is unacceptably slow.

Hele fijne en mooie schoenen voor zowel zakelijk als prive

Fijne zool met goede bodem, rekt nog iets mee met de voet en zit prettig!

Fijne service!

Snel besteld en snel binnen. Heel tevreden over de slippers!

Snelle levering, goede kwaliteit

Bestelling geleverd conform afspraak. Goed verpakt en schoenen naar wens.

Ik ben heel tevreden! Mijn sneakers, die na 4 maanden kapot gingen aan de binnenkant werden terug genomen en ik kreeg een paar nieuwe sneakers. De schoenen werden netjes opgestuurd naar mij binnen 3 dagen. Ook kreeg ik het restant, omdat ze nu waren afgeprijsd teruggestort op mijn rekening. Goede service van Manfield.

Kwalitatief goed en snel binnen

Snel binnen, goede kwaliteit schoen en goede service

Mooi

De schoenen zijn mooi. Alleen vindt ik dat de levertijd wel lang duurde. Op desite zeggen ze 5 tot 8 werkdagen. Dan krijg je een mailtje dat het iets langer. Nou oke dacht ik. Maar na ruim 2 weken ben ik maar eens gaan bellen. En een dag later waren dan eindelijk mijn schoenen daar. Ik vraag me af als ik niet gebeld had of ik dan nu nog op mijn schoenen had moeten wachten.

Ze zitten lekker

Manfield is verslavend!

De foto's van de producten in de webshop komen helemaal overeen met hoe de producten eruit zien. Het wordt goed en netjes verpakt. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Heerlijke espadrilles

Hele fijne pasvorm en gelukkig geen tenen te zien. Soms is het leer net te dun en dan zie je bijna de vorm van je tenen erin. Vind ik niet mooi persoonlijk. Zit volgens mij ook een klein voetbed in. Kortom een heerlijke schoen voor erbij. Kleuren genoeg dus misschien koop ik er nog wel een paar bij.

Fijne schoenen had daarvoor ook al 2 paar in de winkel gekocht heb dus één model in 6 verschillende

Alleen jammer dat de beloofde dagen van bezorging niet klopte met de site. 8 werkdagen.

Elke schoen zit goed

Alle manfield schoenen zitten perfect met n heerlijk voetbed. Ik slaag ook eigenlijk altijd bij Manfield

Bestelling snel en duidelijk

Lange levertijd

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.