Goed geregeld

Komen hun afspraken na en duidelijk te volgen waar je product is op moment van verzending.

leuke schoenen om te zien maar lopen ook goed.

Prima snelle service

Zeer goede service.Tevens snelle levering.

Tegen gevallen

Ik had witte sandalen besteld, maar ze via de winkel online waterbestendig, zou ik ze naar de winkel terug moeten brengen. Ik kom maar een keer per jaar in Den Bosch winkelen, dus dat is erg omslachtig.

Schoenen afgeprijsd in de winkel maar met kleine beschadiging. Verkoopster stelde voor om nieuw paar via website thule te laten bezorgen. Ze heeft het keurig geregeld

mooi en goed passend

Goede pasvorm en volledig van leder, behalve de buitenzool dan. Prima prijs voor deze sandalen.

Verschillend personeel in de diverse winkels

Mijn ervaring in Den Haag was heel anders dan in Delft. Een onprettige ervaring in Delft heb ik bij u gemeld (klantenservice) en een kinderachtige reactie terug ontvangen. Het personeel in Den Haag Spuistraat was heel anders in de omgang en kwam wél prettig over.

Het was een prettige shopervaring

Ik ben zeer tevreden met mijn aankopen. Super snel bezorgd& netjes verpakt. De kwaliteit van de laarzen is prachtig& ze passen perfect. Ben blij dat ik meteen twee kleuren heb besteld.

Meedenken

Keurige winkel

slechte service

Ik heb bijna een week moeten wachten voordat de schoenen in de winkel Spuistraat waren. Bij het ophalen moest ik zelf zeggen dat ik deze wilde passen, kreeg de doos in mijn handen en zoek het maar uit. Na het passen heb ik moeten wachten op een andere medewerker omdat de medewerker die mij de doos had gegeven een geamuseerd persoonlijk telefonisch gesprek aan het voeren was. Voor mij dus nooit meer.

Prima online besteld. De pumps zijn in perfecte staat aangekomen.

Vlotte levering

Mijn artikel is vlot geleverd

Mooie laars, goede pasvorm en vlotte levering!

Snel geregeld

Heb bestelde slippers opgehaald, gepast en meegenomen. Weinig tot geen hulp nodig gehad.

Slecht product

In de winkel niet mijn maat. Daar besteld via internet. Schandalig slecht afgewerkt product bezorgd. Prima service in de winkel die direct het betaalde aankoopbedrag terugstortte.

Ook voor een hoge wreef en brede voet

Snel ingelopen. Ik heb een hoge wreef en brede voet en door het soepele leer passen de hakken zich heel snel aan aan de hoogte en breedte van je voet. De zool is van licht materiaal dus geen blokken aan je benen! Heel blij mee.

**********

Bestelling niet compleet geleverd

Product komt overeen met de site en oast perfect.

Veel keus snel geleverd

Ruime keus in webshop, mooie sneakers in verschillende soorten kleuren

Fijne loafers, mooi product, goede communicatie en snelle levering.

Krek wat ik wow!!

Zondagavond besteld, dinsdag in huis. Zeer mooie schoen, juiste kleur en vooral goede pasvorm. Ben er blij mee.

Mooie schoenen, goede service, redelijke prijs

Mooie schoenen, goede service, redelijke prijs

Gewe

De verkoopster was zeer betrokken. Mijn schoenen waren niet meer in mijn maat. De verkoopster ging direct online kijken en heeft ze voor mij besteld. Volgende dag was het al in huis.

Snelle en duidelijke levering

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.