Vriendelijk geholpen door alle medewerkers. Helaas niet alles op voorraad in de winkel maar zijn er toch uitgekomen door het te bestellen en thuis te laten bezorgen

Uitstekende klantenservice

Ik kocht een paar schoenen die niet waren zoals verwacht. Na een uur lopen had ik enorme blaren. Na kort overleg met de klantenservice (en het opsturen van de nodige foto's) gingen ze akkoord met het terugnemen van de paar schoenen. Geweldige service!

Top service!

In de winkel schoenen gepast. Er zat een naadje lastig in de weg. Er was geen ander paar meer. De verkoopster bood aan ze op te sturen. De andere dag werden ze al bezorgd.

Blij

Mooie tas

Snelle bezorging

De zending was makkelijk te bestellen, goed verpakt, en snel in huis. Helaas paste de laarzen niet.

Goed leuke collectie

Vriendelijke hulp en advies

Snelle levering en heerlijk zittende sandalen. De maat was ook goed.

Het bestellen ging makkelijk, het leveren werd aangekondigd en was op precies op de tijd die voorspeld was

Prettig geholpen

Helaas schoenen niet in mijn maat, in de winkel voor mij besteld en twee dagen later netjes thuisbezorgd.

Snelle en nette levering

De schoenen waren netjes en vooral goed verpakt.

mooie afgewerkte schoen

1 Min puntje de rode glade zool . Bij het uitglijden laat het een rode streep achter . Op het laminaat .  Maar als de verflaag na een tijdje de schoenen gedragen te hebben en de verflaag op het loop vlak eraf is , voor de rest een prima schoen . Mvg Bert van der Horst

Snelle levering.

Mooie tas... Fijne kortingscode, snelle levering . Betalen achteraf.!

Er was geen nieuw paar meer in de winkel. Gelijk een nieuw paar via webshop besteld in de winkel. Volgende dag nieuwe schoenen in huis

DHL bezorgingen zijn altijd slecht.

10 minuten voor de bezorging stuurt DHL pas een berichtje dat ze onderweg zijn. Daar valt niet op te anticiperen. Ik probeer webwinkels die met DHL bezorger te vermijden.

Schoenen waren niet op maat maar alle moeite genomen om ze te bestellen en thuis te leveren

Klantgericht

Slechts 1 paar aanwezig van gewenste model met licht kleurverschil. Medewerker bestelde gelijk nieuw paar en werd de volgende dag thuis bezorgd. Kreeg ook nog gratis impregnatie van de schoene. Pluim voor Manfield Maastricht.

Tevreden

Fantastisch geholpen in de winkel.

Omdat de schoenen niet zo goed pasten als ik dacht in de winkel heb ik ze teruggebracht. Heel vriendelijke aandacht en snelle terugbetaling.

Prettig geholpen; snelle bezorgservice

Zie boven

Schoenen zitten lekker. De verpakking al geopend en toen bleek het mt 38 te zijn ipv 44

Schoenen zitten prima, sokken had ik een kleine maat gekregen, maat 44 besteld

Snelle levering & mooie schoenen

Via de mail op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Track& trace. Alles ging heel vlot. Alles netjes verpakt. Enige kleine kritiek puntje is dat je voor schoenen boven de €100 toch nog €1 verzendkosten moet betalen. Ben van de meeste webshops gewend dat de verzending gratis is boven €50 of €100.

Prachtige laarsjes en snelle leverkng

Goede hulp, service

Ik werd goed geholpen. Goede optie werd aangeboden. Schoenen werden thuis geleverd

Prima schoen voor een zacht prijsje.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.