Perfect geregeld

Ik heb mijn schoenen nog niet aangehad,vandaar kan ik nog niet aangeven hoe het loopt.

super geweldige service.

Heren schoenen 2 weken oud was de zool rondom de schoen beschadigd. Wij zijn terug gegaan naar de winkel in Breda en een zeer vriendelijke mevrouw die gelijk zei: dit is niet oke zoekt u maar een paar nieuwe schoenen uit!!!! Super service een echte aanrader deze winkel wij komen hier al jaren. Sjra en Gerty

Altijd veel keuze en kwaliteit

Op zoek naar schoenen ga ik altijd langs bij Manfield en de kans om goede schoenen te vinden is altijd groot.

Goed geholpen en oplossing gevonden.

Goed geholpen in de winkel, mij maat was niet op voorraad is besteld en daarna met.korting thuis bezorgd. Daarna 1 paar terug gebracht naar de winkel. Helaas zijn er nog maar weinig winkels, Sitrard als Heerlen hebben geen winkel.meer

Gewoon super

Snel correct heel fijn!

Prima ervaring, zal ik zeker vaker gebruikem

Sneakers

Snelle service, prachtige kleur sneakers.

Helemaal goed geregeld!

Snel geleverd en mooie schoenen!

Snel geleverd en mooie schoenen

Erg goed en lief geholpen, terwijl we een klein kind bij ons hadden

goede service, klantgericht

Ik werd geholpen door een ter zake kundige medewerkster

Super....

Vriendelijk, gastvrij geen moeite is teveel. Gezellige winkel in Leiden. Top personeel.

Fantastisch goed geholpen

De schoenen moesten besteld worden, mail gekregen dat ze binnen waren en opgehaald. Super goede service en personeel erg gezellig.

Prima service, prima levering

Ik vind alles prima, op een ding na, wat de schoen betreft. Aan het onderdeel van de gesp, dat in het gaatje van het riempje past, zit een heel scherp oogje. Hierdoor is de kans groot, dat mijn voeten worden beschadigd op de wreef. Het is bij beide schoenen. Ik heb de schoenen nu nog maar een paar uur aangehad. Kan ik dit in de winkel laten repareren?

Snel en goed. Dit is voor de andere mensen een aanbeveling. Een 10

prima service

schoenen waren iet in de winel aanwezig maar onpine besteld en paar dag en later in de winkel ter beschikking met de voorziene korting!

Fijne zaak!

Ruime keuze, makkelijke website! Snelle levering! Zeer tevreden over mijn schoenen. Ze lopen heerlijk, een mooie kleur en prijs.

Ik word altijd goed geholpen ik haal al mijn schoenen bij jullie en zal ik nog lang blijven doen

Geweldige service

Geweldige service gehad in Zwolle.

Aardig en behulpzaam personeel

snelle afhandeling

In de winkel een paar mooie schoenen gevonden die niet op voorraad was. Medewerker heeft de schoenen besteld en aan huis laten bezorgen.

Vlot, vriendelijk, goed

De verkoper heeft mij heel goed geholpen!

goed!

Beide producten op tijd geleverd! En ben ook tevreden over de kwaliteit van de producten

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.