Tevreden

Mooie schoenen!!!!

En heel snel bezorgd. Goede prijs ook voor van Lier schoenen.

Manfield is excellent

Uitgebreide(re) online collectie was fijn. Ook de snelle levering.

Ik ben heel tevreden

Goede, vriendelijk en vakkundige bediening.

Zie boven.

Kwaliteit op nummer 1

Super vrouwelijke schoenen van goede kwaliteit die heerlijk lopen.

Dramatisch slecht

Ik heb vjer keer schoenen gekocht bij Manfield. Eerste keer een verkleurd paar in de winkel in Den Haag. Daarna een goed paar in de winkel in Den Haag (enige normale ervaring). Online een paar besteld, deze was verkleurd. Niet een beetje, maar 1 blauw en 1 grijs. Zelfs in de winkel zei bij het retourneren iemand van het personeel dat het belachelijk was. En 2 dagen geleden bestelde ik een paar schoenen online deze kwamen vandaag binnen. Deze schoenen zijn al belopen. Kreukels en vieze zolen. Dus mensen van de inpakservice, ga even langs Pearle of neem iemand an die zijn werk een beetje kan doen. Want bij drie slechte ervaringen is het geen ervaring meer met een patroon.

betrouwbare schoenenzaak!

mooie schoenen, netjes op tijd

Breed assortiment, top kwaliteit, scherpe prijs en snelle verzending. Precies wat je van een website verwacht.

Mooi product zeer tevreden

snelle levering orima product.

Goede en nette service

Te leuke schoenen

Manfield heeft altijd een uitgebreid assortiment aan dames en heren schoenen.

Top goeie kwaliteit snel geleverd

Mooie schoen

Mooie schoenen

Zeer goede service!

Bedankt voor de service rondom het vinden, passen en ruilen van twee paar schoenen.

Prima levering

Netjes bezorgd binnen de gestelde dagen.

Ik vond mijn lievelings espadrille van vorige zomer nu in de sale, en had ze supersnel in huis. Manfield heeft leuke goede kwaliteit schoenen sowieso voor een redelijke prijs.

Mooie website en snelle levering.

Altijd goede kwaliteit Leuke aanbiedingen Deze keer helaas terug moeten sturen omdat ze niet lekker zaten. Volgende keer maar gewoon weer naar de winkel

Mooi, handig en stoer.

Deze heuptas gebruik ik voor mijn Inreda AP Kunstalvleesklier (pomp met infuus). Deze Pomp past er precies in.

Perfecte levering

Eerst ben ik goed geholpen in de winkel, ik moest er toen nog even over nadenken en ik kreeg het gevoel dat ze me dat gaven waardoor ik thuis uiteindelijk toch overstag ben gegaan en ze online besteld heb. Soms is dat even nodig. Vervolgens goed en netjes verzonden en perfect geleverd. Dank jullie wel!

Over het algemeen goed!

De suède laarsjes die ik heb besteld hadden een andere kleur dan op de website. Veel lichter in plaats van cognac kleurig. Desondanks gehouden omdat ik ze toch mooi vond.

Toppers zijn jullie ,goede service, een heel mooi weekend gewenst!

Fijn

Ik ben tevreden met de schoenen. Ze lopen lekker. Wát vreemd is dat ik niet de goede kleur heb gekregen. Aangezien ik eigenlijk alle kleuren wel mooi vond heb ik besloten ze toch te houden

Snelle levering, goed verzorgde verpakking.

Goede service en prijs/kwaliteit!

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.