Ik had een klacht ingediend omdat bij een sneaker de stof aan beide kanten gescheurd was. Kreeg netjes een cadeau code om hetzelfde paar opnieuw te bestellen.

maat van de schoen valt klein uit

Mooie schoen maar wat maatvoering valt het klein uit Waarschijnlijk Italiaanse maat Ik koop liever in een wikkel van Manfield ben zeker van dat het past

Goede prijs/kwaliteit verhouding, goede leveringsvoorwaarden

Op tijd geleverd, mooie passende schoenen

favorite schoenen !

waren ze een beetje duur.... toen afgepriced.... 50 euro !! gelijk besteld. dank u

Bestellen was eenvoudig en fijn dat de schoenen in de winkel gehaald konden worden.

Klantvriendelijk.

Ben heel tevreden met de aankoop. Twee jaar geleden dezelfde boots aangeschaft, maar nu waren ze in de uitverkoop, daarom was er de zekerheid dat de aankoop geen teleurstelling zou worden.

Heel goed geholpen in de winkel

Verkoopster vertelde over actie: 2e paar voor de helft maar dat tweede paar was niet meer op voorraad in de winkel. Heeft zij meteen online geregeld

een dikke tien

snelle levering super mooie laarsje ben erg tevreden

Mooie kwaliteit schoen, en nog mooiere aanbieding

Groot aanbod, goede kwaliteit, snelle levering

Snelle levering mooie schoenen

Hele fijne schoenen, wel wat ruime neus. Heel blij mee!

Fijne snelle service

Op de laarzen in de winkel zat een kleine beschadiging. Gelijk werd aangeboden om online een nieuw paar te bestellen. Binnen 2 dagen werden ze thuis bezorgd! Heel blij mee!

Geweldige afhandeling en goede laarsjes

Geweldige afhandeling en super leuke laarsjes

Geweldig zoals altijd!!

Mooie goede schoenen voor een redelijke prijs en snel bezorgd!!

top schoenen

goede prijs, kwalitatief goede schoenen

1e keer en tevreden

Leren hoge laarzen online gekocht. Snel geleverd en gelukkig was de maat goed. Heb de laarzen nog niet gedragen.

Geweldige service

Ik had via de site deze schoen gezien en wilde deze in de winkel in Arnhem ophalen. Helaas was deze niet meer in mijn maat. De verkoopster gaf aan dat deze ook via de site te bestellen was. Deze zou dan binnen een paar dagen thuis bezorgd worden. Prive service en schoen is precies zoals ik in mijn gedachten had. De volgende keer maak ik gelijk gebruik van de online omgeving. Thanks Manfield!

Mooie schoen

Mooie schoen en draagt comfortabel. Wel jammer dat de dag na mijn aankoop de schoen met 50% korting in de uitverkoop ging.

Tevreden

Manfield Enschede goed geholpen

goed en slecht

goede service en snelle bezorging ,maar op het huisnummer ipv nr 126 was de bezorging op huisnummer 125 en moest ik er achteraan gaan en extra controle huisnummers of ze correct zijn , van jullie kant . groetjes

Goede en fijne service

Aardige verkoopsters die niets opdringen, Goede service

Ik ben ontzettend blij met mijn laarsjes. Wil heel graag de taupe kleur nog bestellen. Ook ben ik zeer tevreden over de service van Manfield, jammer dat de winkel niet meervin Apeldoorn zit.

Netjes verzorgd en snel !

Prima schoenen, goede prijs en snel geleverd

Goede ervaringen door goede kwaliteit, goede prijs, mogelijkheid kortingsbon in te zetten en snelle levering

Vriendelijke verkoopster

Manfiekd Utrecht oude gracht. Prima geholpen

Mooi laarsje, pasvorm is goed voor mijn smalle voet.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.