Goed.

Goed. Alleen pick-up point (winkel) was gesloten wegens lunchpauze. 15 minuten voor de deur moeten wachten.

Snelle levering.

Mooie schoenen

Te kleine riem soepel retour

Mooi product en snelle levering!

Mooie laarzen gekocht en heel snel geleverd! Aan te bevelen.

Mooie laarsjes

Zacht leer, zitten lekker

Prima service en snelle levering

Er wordt gehandeld zoals er geadverteerd wordt. Je kunt er op aan

goede website , snelle levering , mooi product. hartelijk dank.

Tevreden klant is de beste reclame

top geregeld.

Wij als gezin waren al klant, wsl onder ander emailadres, dus zijn nog steeds tevreden.

Zeer snelle BM levering

Mooie schoenen, bijna te laat!

Duurde 6 dagen voordat ik ze had ipv twee. Voorgafgaand aan een vakantie wil je dat niet.

Geweldige service

Super snel geleverd

Echt top! Volgende dag keurig geleverd.

Omschrijving op webshop klopt niet met product.

Op de pantoffels zou een bruine streep zitten en die zit er niet op.

Super kwaliteit schoenen

Schoenen perfect en snel geleverd.

Uitstekend!

Bestelling was snel geleverd. De schoenen waren meer dan perfect ingepakt - zeer zorgvuldig!

fijne laarsjes voor een goede prijs

Een paar weken terug in de winkel gepast. Toen waren ze nog niet in de aanbieding en vond ik ze toch wat duur voor prijs. Nu met 50% korting, helemaal goed. Ook snel geleverd.

Uitstekend, producten mooie sandaal .

Snelle service en alles in orde

Zeer positief. Precies wat ik wilde

Prima gegaan

Niks op aan te merken

Prina

Waardeloze klanten actie!!

Nu ik als vaste klant schoen heb besteld op website omdat ik mail kreeg met 50% kortingsactie!!lokkertje dus......bestel je omdat ze " in voorraad" zijn maar na 3 dagen een mail met enige tekst " uw bestelling is geannuleerd". Niet netjes reden of zo , maar wel bon met 20% korting op volgende bestelling hahaa!! Als je iets besteld en geleverd krijg dan mailen ze je vaak en vooral om dan goeie recensie te geven. Nou.......als ze het belabberd doen dan mailen ze vast niet om recensie. Beter oplossen bij andere klanten......ik kom niet meer als je zo met vaste klanten omgaat

Klantvriendelijk

Erg klantvriendelijk

Goede communicatie. Snel geleverd en product voldoet helemaal aan de verwachtingen

Prima geregeld en snel geleverd

Snelle levering, top

Snelle levering, mooie schoenen, fijne pasvorm en goede prijs/kwaliteit verhouding!

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.