Heerlijke pantoffels

Lekker en comfortable Deze sloffen vallen ruim waardoor je er gemakkelijk een podologisch zooltje extra in kan leggen. Zo bewaar je toch de warmte van de binnenzool. Top.

Mooie producten tegen scherpe prijzen

Verantwoordlijk

Ze zijn vriendelijk

Mooie kwaliteit

Snelle levering en ondanks de lock down toch nieuwe laarsjes

Mooie schoenen en goede service

Heb 3x schoenen bij bel en collect besteld. Kon ze bijna gelijk in de winkel ophalen. Super! En schoenen zijn mooi zoals altijd bij Manfield.

Geweldige schoenen voor een geweldige prijs!

Heerlijke schoenen, op tijd bezorgd en zitten geweldig! Fijn dat het voetgedeelte goed was opgevuld, vooral bij deze suède schoenen. Zo werden ze in topvorm bezorgd.

Degelijke schoen

Een degelijke schoen, die je makkelijk aan kunt trekken door de zijrits. Het materiaal is suède en van binnen leer. Geen zweetvoeten en ze lopen heerlijk!

Ik kreeg precies wat ik wilde! Het

Voor nu en nog eens; goede zaak maar toch online besteld vanwege die vermaledijde lockdown.

Zie hieronder

Prima communicatie en was vrij snel al in de winkel waar ik deze bestelling kon ophalen

Laarsjes

Erg mooi, en ik loop er prima op

Fijne shop

perfect

goede kwaliteit product, goede service en erg tevreden

Heel mooi product en prima service

Mooie schoenen

Mooie en degelijke schoenen.

Perfect geholpen

Mijn hak van mijn laars was afgebroken. Tijdens lockdown naar de winkel en ze hebben direct nieuwe besteld en de volgende dag had ik ze in huis.

Mooie schoenen, prima service!

Laarsjes online besteld. Keurig op tijd bezorgd. Schoenen zien eruit zoals op de foto. Fijne kwaliteit. Kortom: tevreden!

Zeer slecht

In de winkel boots besteld, erg vriendelijk geholpen. Daarna hoor ik 2,5 helemaal niets meer! Klantenservice telefonisch niet te bereiken!!! Op mijn mail wordt niet gereageerd!!! Toen het filiaal gebeld, zij zijn voor mij aan het werk gegaan. Wederom keurig door de dames te woord gestaan. Zij hebben het geregeld, 2 dagen later boots in huis en ineens kan mijn mail ook beantwoord worden...... Heel toevallig. Klantenservice kent absoluut geen service!!!!

Prima afgehandeld en snel bezorgd

Gewoon goede webwinkel

Ze zitten meteen goed

Snelle levering, mooie kwaliteit/prijsverhouding.

2e aankoop

1x fysiek ij winkel. Daarna via webshop. Volgende dag geleverd. Sn en makkelijk

Excellent

Bestellen, betalen, geleverd.

Geweldige service binnen één dag de schoenen binnen!!

Super snel

Bestelling super snel ontvangen, alleen retour sturen is moeilijk. Netjes alle instructies gevolgd maar DHL bezorgt vandaag het pakket opnieuw, niet zo netjes dus

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.