super

Een tas van Manfield besteld en ik had hem de volgende dag al in huis. Top kadootje voor mijn schoonmoeder onder de Kerstboom

Een prettige verkoopster die creatief meedacht en plezier in haar werk heeft!

De schoenen die goed pasten hadden een klein vlekje. De verkoopster heeft geprobeerd dat weg te werken en bood, toen dat niet lukte, aan online te bestellen; “scheelt ook sjouwen”! Ook nog een servicebeurt na een tijdje. Een fijne ervaring.

Geweldige laarzen, snel geleverd.

Alles is heel vlot en snel gegaan en de schoenen zijn perfekt kwaliteit

Snelle bezorging, goede prijs en de laarzen zijn prachtig!

De laarzen werden snel bezorgd ondanks de kerstdrukte, ze zijn prachtig en ook nog eens heel gunstig geprijsd!

Blij mee

Sneakers uit de sale bij Manfield lopen heerlijk

Goede en snelle levering.

Voor de 1e keer online bij Manfield besteld en het was helemaal top. Snelle levering zelfs ruim voor de Kerstdagen had ik de bestelling binnen. Netjes verpakt en de schoenen zijn helemaal oké.

Mooie schoenen

Duidelijke website, met goede foto's.

Buitengewoon vriendelijke professionele ‘bediening’

Goed geholpen, niet opdringerig en meedenken. Het gaat verder dan alleen iets verkopen.

I do not understand such an online store that treats the client like fools. This is the second time I order boots and they come torn. will have to be sent back again. I do not advise anyone to contact this online store.

Schick und bequem!

Die Stiefel sehen sehr sexy aus. Ein Eyecatcher!

Product zoals omschreven!

Supersnelle levering

Vrijdag 17 december besteld en zaterdag al bij DHL punt afgeleverd. Was nog even spannend vanwege de lockdown of het punt wel open zou zijn wanneer het pakketje niet op zaterdag was afgeleverd.

Veel sneller bezigden verwacht

Goede service in de winkel

Goede service door het bestellen via internet met een kortingsbon. De winkelmedewerkster heeft dat keurig voor mij geregeld. De volgende dag had ik mijn schoenen thuis.

Goede pasvorm en mooie uitvoering

Prima sneaker die heerlijk voetbed heeft

Goed geregeld

Schoen waren er op afgesproken dag. Zitten heerlijk en zien eruit zoals op de afbeelding. Daarnaast is pasvorm normaal, heb maat 37 en zit als gegoten.

Zeer tevreden over het product

Mooie degelijke schoenen

Uitstekende service

Ontzettend goed en vriendelijk geholpen door de medewerkers bij Manfield

Snelle levering en goede kwaliteit

Zoals altijd goede kwaliteit laarzen of schoenen, maten kloppen altijd. Geen gedoe met net te klein of net te groot. Super service en snelle levering

Snelle levering goed product

Het product was vele malen goedkoper dan bij andere winkels en het werd ook nog gratis verzonden:). De levering was zeer snel en het product prima!

De schoenen waren niet in mijn maat aanwezig in de winkel. Verkoopster heeft ze online besteld en ze waren binnen 2 dagen bij mij thuis!

Top laarzen!!

Op tijd geleverd

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.