Zeer goes

Ik ben keurig en vriendelijk geholpen Mijn maat was niet aanwezig. Maar na een dag bij mij thuis bezorgt.

Snelle levering en retour

Keurig per mail geïnformeerd. Snelle levering en retourzending ook snel verwerkt. Top!

Super service

Vorige schoenen waren los. Terug gegaan naar de winkel en er werden gelijk nieuwe besteld.

Snel

Slechte aftersales

Binnen 1 week laten de zolen los. Omruilen voor nieuwe schoenen is onmogelijk en kan er alleen gerepareerd worden?! Dus potentiële koper, Wees gewaarschuwd!!!! Aftersales is ruk. NOOIT weer schoenen van Manfield

Zeer klantvriendelijk.

Al jaren mijn favoriete schoenwinkel. Eventuele kleine probleempjes worden altijd met geduld opgelost.

Supersnelle levering

'Maandag besteld, dinsdag in huis. Goede kwaliteit, ben er blij mee.

Goede kwaliteit met goede prijs

Prima !

Goede service !

Lipje van nieuwe schoen kapot, terug gegaan, probleem laten zien, en de volgende dag had ik een nieuw paar binnen, wat wilt men nog meer.

Top kwaliteit en prijs verhouding met super service!

Top kwaliteit en prijs verhouding met super service!

Bestelling in de winkel gedaan. Super vriendelijke behandeling

Positief verbaasd

Ik heb nog nooit eerder gewinkeld bij Manfield en zou eigenlijk niet weten waarom niet eerder. Ik werd snel en toch ook vriendelijk geholpen, het overzicht en aanbod van leren schoenen was best groot. De schoenen die ik uiteindelijk koos waren snel te passen en zien er uitstekend uit. Helaas waren ze niet op voorraad in de winkel maar binnen één werkdag thuis bezorgd, zonder extra kosten; echt perfect. Belangrijk over de schoenen, die zitten alsof ze gemaakt zijn voor mijn voeten. En ze zijn enorm warm en waterbeschermend.

Klantvriendelijk

Beleefd en vriendelijk

Fijne winkel

Goede service en snelle bezorging

zeer corect

gekregen wat ik besteld heb netjes verpakt en van goede kwaliteit

De bestelling is naar wens uitgevoerd, zeer snel afgeleverd.

Website liep hele tijd vol

Netjes

Good in-store experience and quick delivery

Bought some shoes at Manfield Amsterdam last week and the in-store experience was nice. I like how they were very customer-focused and even offered coffee or other drinks while people were waiting/looking around. The sales clerk was very helpful and nice. Delivery was even quicker, I didn't expect them to deliver on a Sunday

Snelle bezorging, geweldige schoenen

Zie hierboven

Is goed maar....

Helaas heb ik de tas terug moeten sturen. De tas stonk, muf en niet naar leer ik heb de tas enkele dagen uit de plastic zak gehad om te kijken of het weg trok maar helaas. Niet gewend, zal voortaan in winkel moeten kopen.

Hele mooie schoenen

Ik ben heel erg blij met de schoenen die ik bij Manfiwld heb gekocht. Ik heb de cognac veterboots terug gestuurd, dat was niets voor mij. De donkerbruine schoenen zijn supermooi!

Mooie veterlaarzen snel geleverd

De veterlaarzen die ik op het oog had kon ik met een leuke korting kopen. Ze zijn ook sneller geleverd dan ik verwacht had. Helemaal blij mee!

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.