Kreeg wat ik wilde en netjes op tijd

De schoenen welke ik bestelde waren ook zo als op het plaatje. Ook op tijd bezorgd. Jammer dat in de winkel mijn maat er niet was en er toen niet werd geadviseerd op de site te kijken. Waar ze dus wel te bestellen waren.

Prima zo!

Positieve ervaring.

goed geholpen

v

Mijn bestelling kwam netjes op tijd aan.

Ik kocht hetzelfde paar schoenen al een jaar geleden in de (stenen) winkel. Alleen een andere kleur. Het eerste paar bevalt prima. Het tweede paar dus in de uitverkoop online gekocht. Ik ben er blij mee!

Leuk riempje

Snelle levering en een leuk riempje

Alleen maar goede ervaringen met Manfield, gedurende vele jaren.

Alles klopt gewoon.

Besteld in de winkel en snel thuis gelevert

Schoenen in decwinkel gezien maar hadden helaas mijn maat niet. Kon ze in de winkel wel bestellen. Schoenen stonden met 3 dagen al.op de mat.

Ik heb nu al 4x on line besteld en alle keren dik tevreden

De bestelde schoenen bleken een langere levertijd te hebben dan op de website aangegeven. Dezelfde dag na bestelling hiervan een melding gekregen met excuses. De daarin vermelde termijn bleek gewoon correct. Prima service.

Klantvriendelijk en snelle service

Klantvriendelijk, snelle service en levering van prachtige schoenen. Zeer blij mee!

Altijd een fijne collectie

Ik slaag eigenlijk altijd wel bij Manfield. Goede kwaliteit schoenen en een ruime collectie. Veel schoenen draag ik al jaren. (En m’n tassen collectie ook uitgebreid met enkele stukken van de winkel)

reserve paar besteld ;-)

In de winkel super aardig (R'dam) precies goed, behulpzaam maar niet opdringerig. Zojuist on line een tweede paar besteld van dezelfde zwarte laarsjes, het gaat mij niet meer overkomen dat ik denk "Had ik er nog maar een paar van". Soms ga je om een model heen kopen, omdat je simpelweg niet écht vindt waar je hele dagen op kan lopen plus er goed uitzien. Ook maar meteen een ander paar besteld, hopen dat die net zo goed zitten. Als ze hetzelfde laarsje in blauw en bruin hadden gehad, had ik die ook besteld.

Positief

Mooie schoenen, netjes op tijd geleverd,

In de winkel hadden ze een laatste paar, maar daar zat kleurverschil in. Toen heeft ze in de computer gekeken en een nieuw paar bij mij thuis laten bezorgen. Top!

Duurde wel wat langer

Mooi product, de suède leren tas

Snelle en goede levering

In de winkel was het laarsje niet in mijn maat beschikbaar. Dus heb ik deze ter plekke besteld en thuis laten afleveren. Deze werden heel snel geleverd en ben ontzettend blij met de laarzen. Ze zijn mooi en zitten heerlijk.

Leuke modellen en klantvriendelijk

Leuke modellen en klantvriendelijk geholpen

Had de laarsjes besteld en ze waren snel geleverd

Prima gegaan

Alles verliep volgens plan

Behulpzaam, klantvriendelijke medewerkers

Behulpzaam, klantvriendelijke medewerkers. Gastvrijheid. Mooie keus aan schoenen en laarzen. Snelle levering bij online bestellen

Duidelijke site waar je makkelijk kunt bestellen.

Is voor mij de eerste keer en ervaring is goed. Ook de levering op tijd.

Netjes geholpen

Het paar wat ik in de winkel paste was een beetje uitgelopen dus stelde de medewerkster voor om een nieuw paar thuis te laten bezorgen. Die kwamen de volgende dag al binnen en zitten perfect. Goede service en ook de kwaliteit van de schoenen is bij Manfield altijd goed.

Prima prijs voor de schoenen

Netjes op tijd geleverd, zoals het hoort.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.