Mooi, stevige schoenen met snelle service

Goede schoenen die heerlijk lopen. Met een hele snelle service thuis bezorgd.

super klantenservice

Maat geadviseerd en het laarsje past perfect. Dank U.

Top service!

Mijn suede laarzen bevatte een zwarte vlek ondanks de behandeling. In de winkel werd er alles aan gedaan ommhet eruit te krijgen. Helaas zonder resultaat. De medewerker besloot een nieuwe paar te bestellen. Ik ging erg happy weg en weet zeker dat ik hier zal blijven terugkomen. Erg professioneel, vriendelijk en oplossingsgericht!

Snel bezorgd.

Wat ik zeg , snelle levering.

Telefonisch contact gehad , zeer tevreden

Goed contact , had nog wat vragen. Leuke schoenen

Snel, goedkoop en geen verzendkosten

Snelle bezorging, mooie schoenen.

Snel bezorgd, goed verpakt. Mooie schoenen van leer. Precies zoals omschreven. De achterkant heeft wel blaren veroorzaakt, het randje is heel stug en scherp en wrijft (net boven de enkel) in het vlees helaas.

Prima schoen voor scherpe prijs

Makkelijk te bestellen snel geleverd en de maat was meteen goed

Eerste keer besteld bij Manfield, prima verlopen

Twee paar schoenen besteld, één paar ging retour en ook dat ging gemakkelijk via DHL.

Prima winkelervaring!

Eenvoud van bestellen, communicatie over voortgang van mijn bestelling en levering conform afspraak.

Prachtige schoenen en snelle levering

De schoenen hebben een super goede pasvorm. De juiste maat en de bandjes sluiten prachtig rondom de voet.

Goed geholpen

Goed geholpen

uitstekend geholpen, initiatief getoond door te zeggen dat ze kan zoeken in een ander filiaal.

Zie boven

Snel geleverd en zitten perfect

Online een mooie sneaker gezien, binnen een dag thuis bezorgd en zitten heerlijk. Erg blij mee!

Verkoper ging direct zoeken voor een nieuw paar schoenen nadat rechterschoen was uitgelopen. Geen moeite was hem teveel.

Mijn aankopen -bezoeken aan de winkel- verliepen precies zoals je het zou willen.

De medewerksters waren vriendelijk, goedgehumeurd, oplettend en geduldig, dachten mee -met wat ik wilde of zou willen- kwamen zelf met (goede!) suggesties, kortom erg prettig en professioneel.

Top kwalitait !

Goed op de hoogte gehouden van verzending. Prima service. Ze doen wat ze beloven

Prima geholpen

De medewerkster kwam meteen met de goede maat en keek meteen of ze nog besteld konden worden

precies wat ik zocht.

Kwaliteit en mooie pasvorm

Really quick deliver

I tried on the store a different color that had my number than the lady that helped me in the store said I could order online has it had my number available in the color I wanted

Fantastisch.

Ik heb vaker wat bij Manfield gekocht en nog nooit iets negatiefs ervaren. Service is super, kwaliteit is altijd goed en de schoenen lopen fantastisch. Ik ben helemaal tevreden!

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.