Heel vriendelijk geholpen

Hele goede ervaring. Geldt zowel voor de winkel (Delft) als de bestelling op internet

Defect aan een schoen prima opgelost

Snelle bezorging

Prima prijs/kwaliteit verhouding. In filiaal Breda was mijn maat niet meer aanwezig. Thuis besteld en snel geleverd.

Super service

Goed geholpen.

Snel binnen, mooie kwaliteit schoen

Snel binnen, mooie kwaliteit schoen

Voldoet als van ouds aan volwachting

Koop al jaren schoenen bij manfield en nu dus als tevreden klant gewoon ook online verder. Pasvorm en schoenen met kwaliteit .

Mooie schoen, snelle levering

Als boven

Klantgericht!

Niet opdringerig maar wel goed getimede aandacht en goede adviezen.

Top kwaliteit

Schoenen zijn perfect en zitten als gegoten

Snelle levering. goed product

Snelle levering. goede spullen. Fijn om eens schoenen te kunnen kopen waarvan de zool verwisselbaar is. Kun je als gebruiker van steunzolen meedoen

Prachtige zachtlederen tas

Perfect!!

Mooi en niet duur

Leer ,,mooi en voordelig.

Alles klopt, verzending netjes, schoenen top!

Helemaal goed!

Doen wat wordt beloofd

Snelle levering. Goede prijs-kwaliteitverhouding

Geweldig jullie service

Goed en snelle verzending

Heb al vaker Manfield schoenen in de winkel gekocht en nu voor het eerst op Manfield. com Eerste ervaring is positief en een vlotte verzending. Ik mis alleen mijn 50 startpunten op mijn account, wel de punten van de aanschaf van de schoenen, terwijl ik 50 startpunten cadeau zou krijgen. Anders was de beoordeling 5 sterren, want wil zeker nog in de toekomst bestellen.

Mooie sandalen

No stress sandalen zitten lekker, je loopt er zo mee weg, mooi onder een jurk of rokje. Ik kreeg een tip van mijn zus.

Manfield winkel in Goes

Ik werd uitstekend en vriendelijk geholpen, de sneaker die ik wilde was niet op voorraad. De verkoopster bestelde hem en werd tijdens mijn vakantie netjes thuis bezorgd. Helemaal geweldig.

Outlet moet goedkoper

Gisteren in batavia stad bij manfield donkergroene suede cowboy laarzen gekocht nu in de opruiming voor 75 euro. Maarrr bij manfield in de stad ook 75 euro dus jaaa wat heeft de outlet dan voor zin . Hadden ze eigenlijk nog goedkoper moeten zijn. Maar desalniettemin ben er heel heel erg blij mee maar vind het wel jammer dat ze net zo duur zijn als in de stad. Dat is voor mij geen outlet maar helaas.

Snel en professioneel geholpen!

Was heel druk in de winkel, werd toch snel geholpen. Mijn gewenste schoenen waren er niet in mijn kleur, gepast in andere kleur en gewenste kleur schoenen werden snel thuisbezorgd.

Prachtige schoenen en keurige ingepakt

Ik ben zeer tevreden over de snelle en vooral goede bezorging.. Allles zit als gegoten.

uitstekend

Kon niet beter

Vriendelijk en deskundig

Prima service! In de winkel, waarna supersnelle levering thuis.

Goed geholpen in de winkel

Goed geholpen in de winkel en daar de schoenen besteld, snel thuis ontvangen. Prima dus.

prima service

Mijn schoenen waren kapot en ik kon heel makkelijk nieuwe krijgen die werden opgestuurd.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.