Uitstekende service!

Ondanks dat mijn schoen niet in de winkel voorradig was (minpuntje) werd de juiste schoen een dag later per post thuisbezorgd. Netjes!

Vriendelijk, effectief, practisch

Schoenen die ik wilde was niet in mijn maat. Is besteld en had ik de volgende dag in huis! Topklasse!!

Keurig netjes geholpen

Was in de winkel maar er was een beschadiging aan een schoen er werd meteen een ander paar besteld en de volgende dag werden ze thuis bezorgd.

Fijne service in de winkel. Levering thuis was snel. Jammer dat wanneer de laarzen niet op voorraad zijn, je het niet kan laten behandelen (door de machine met hogedrukspuit) voordat je ze thuis ontvangt. Vooral met lichte laarzen. Nu moet ik op zoek naar een Manfield ergens in de buurt.

Prima, snel afgehandeld

Prima.

Super.

Eerder ontvangen dan verwacht. Mooi verpakt. Meer niet toe te voegen. Zeer tevreden.

very efficient great product

product arrived promptly very good quality great fit

Top advies gehad!

Super aardige medewerkster in de winkel!! Het was super druk, ze stond helemaal alleen en heeft iedereen toch alle aandacht proberen te geven!

zeer tevreden

het bezorgen van dit pakketje duurde even,; kennelijk liepen de bezorger en ik elkaar mis. Geen probleem. Ik moest het terugsturen, want niet de goede maat. Kocht de schoenen in de winkel opnieuw en werd goed geadviseerd en geholpen.

Behulpzaam

Fantastische service. Schoenen moesten besteld worden vanwege een probleem met de hakken. Had ze de volgende dag al binnen. Helaas zat er de verkeerde maat (38)in de schoenendoos(39). Gebeld naar de winkel en ze hebben gelijk nieuwe besteld. Waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Werkt vrijdag ge veld dat ze binnen waren. Ga ze morgen ophalen.

Heel tevreden

Verzending loopt goed. Jullie houden me op de hoogte wanneer het pakket bezorgd wordt enz.

superservice

meteen nieuwe schoenen nadat haakje van 1 schoen kapot was.

Ze zitten goed

Mooie open schoen lopen heerlijk.

Es hat alles Bestens geklappt - die Schuhe sind perfekt

Der Versand der Sandaletten zu meiner Freundin hat perfekt geklappt und sie ist

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Erg tevreden.

Erg tevreden

Heel tevreden

De site is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Ik vind het paar schoenen mooi en van goede kwaliteit tegen een juiste prijs. De levering was trouwens ook top! Manfield zal ik dus aanraden!

Personeel denkt mee!

In Breda heeft de medewerkster mij geholpen om de schoenen online te bestellen omdat mijn maat niet beschikbaar was. 2 dagen later werden de schoenen door DHL keurig geleverd. In Den Bosch heeft de medewerkster meegedacht door wat te ' sleutelen' aan de schoen ( platslaan van een aanhechting en wat gaatjes erbij perforeren) en warempel: de sandalen zitten heerlijk ( no stress!)en het andere paar kon zonder moeite teruggegeven worden, geld meteen retour. Dat is nog eens meedenken op klantniveau. Compliment!

Mooie sneakers en waren er snel top

Snelle bezorging

De schoenen zijn snel bezorgd, helaas waren ze niet goed en gaan ze beide retour.

Topverkoopster

Er was een supervriendelijke topverkoopster die alle tijd heeft genomen om mij te helpen. Top, een fijne winkelervaring!!!

Super fijne laars zat meteen lekker.

Ze paste meteen perfect en liepen heerlijk.

Het bis goed aangekomen alleen is de schoen te smalle.. kom er niet in meteen retour gestuurd maar E

Retour duurt erg lang...nog geen geld terug

uitstekend geholpen

de verkoopster was zeer behulpzaam. en mee gaand met mijn wensen. de maat hadden ze niet maar ze heeft me geholpen met het online bestellen.

Fijne geholpen door personeel

Mijn schoenen waren er niet in de kleur dat ik wilde en heeft de winkel voor mij online besteld en thuis laten bezorgen echt super !

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.