zoals bedoeld

alles perfect naar wens

Goede kwaliteit, goed geprijsd, goede service

We kwamen voor een paar herenschoenen en verlieten de winkel met drie paar schoenen, dat zegt toch genoeg?

Schoenen zitten supy

Top geholpen door héle leuke medewerkers!

Niets was teveel en kom zeker terug! Veel kennis en we zijn echt heel fijn geholpen! Complimenten aan deze dames!!

Super leuke schoenen

Leuke schoenen, snel geleverd.

In de winkel een verkleurd paar, meteen werd online een paar besteld met de geldende korting

Super geregeld zo. En heel fijn dat het zo kon.

Fijne espradilles zomerschoenen goed comfort en ze lopen voortrefffelijk

Shoping online by Manfield

I have been Manfield shop in Haarlem town down, the verkoper provided meticulous and thoughtful service, also a wise suggestion. so I booked a pair of shoes online, the delivery also very quickly. that's a really wonderful shopping experience. thanks for your good job!

Alles prima

Slechts gele sandalen retour . Bandje met gesp te kort . Mis dat ik mijn retour zending kan omschrijven .. Waarom .

top

prima verlopen

Fijn geholpen

Goede service en heel vriendelijk geholpen

Zeer snelle service!

Ik zag mooie schoenen via de site, het bestellen ging heel gemakkelijk. Ook zijn de schoenen precies zoals ze eruit zagen. Ik kende No Stress schoenen alleen van de pumps. Maar ook deze schoenen lopen net zo heerlijk. Zou ik weer schoenen bij Manfield bestellen? Volmondig ja!

Mooie schoenen, goede kwaliteit, snel geleverd, heel tevreden

Mooi schoenen en snel geleverd…

De schoenen zijn mooi en hebben een goeie pasvorm.

Keurig verzorgd en netjes op tijd binnengekomen.

Geweldig!

Super snel

Snelle levering, helaas vallen ze klein uit. Dus terug moeten sturen. Helaas niet in maat 43 te krijgen.

Netjes geholpen !

2 paar schoenen gekocht, waarvan 1 paar nagestuurd is, omdat deze niet in de juiste maat en kleur op voorraad was. Na 2 werkdagen ontvangen. Netjes !

Top sandalen

Prijs kwaliteit verhouding is heel goed

Was gezellig, service voldeed meer dan goed

Leuke plek om fysiek schoenen te kopen. Daar kan internet shopping niet tegenop.

Prima verlopen ,

Goede site, goede informatie over levering, En de schoenen waren top. Zoals je hoofdact het gaat dus.

Hele mooie schoenen, helaas moeten terugsturen wegens mankement aan riempje, maar alles keurig geregeld en telefonisch netjes te woord gestaan . Ga ze nog een keer bestellen !!

Snel

Snel en goed geregeld

Prima geregeld top

Geweldige service

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.