Mooi product, hele goede prijs (wel door afprijzing) en snelle service!

kekkes witte laarsjes, mooi product, hele goede prijs (wel door afprijzing) en snelle service!

Super, deze mooie schoenen

Snel geleverd en goede kwaliteit. Volgens verwachting!

Beste Manfield, Ben heel blij met mijn sandaaltjes. Dankje voor de goede zorgen. Fatima Hille

TOP

Mooie schoen

Prima schoenen

Snel geleverd, prima pasvorm.

Prima service en goede kwaliteit van de schoenen.

Het online bestellen was eenvoudig. Online zagen de schoenen er prima uit, maar je moet toch afwachten hoe ze zijn als je ze krijgt. Dat was allemaal oké: goede kwaliteit, fijn dat ook de binnenvoering van leer is en een prima pasvorm.

Leuke aanbieding

Mooie schoen tegen een leuke prijs en klantvriendelijk afgehandeld

Prima.

Prima afhandeling.

MIJN WINKEL

Mooie schoenen voor een betaalbare prijs

Goed geholpen.

De schoenen lopen super lekker, De schoenen kun je combineren met alle kleding.

Goede service ,nette klantvriendelijkheid

Mijn ervaring in de winkel goede klantvriendelijkheid en goed service

Snelle en nette service

Ga zo door Top

Goed geholpen door winkelmedewerker

Ik kocht de schoenen in het filiaal in Den Haag centrum. Ik werd zeer goed geholpen: goed advies en ze dacht echt mee. Verbeterpunt: wij werden gewezen op de actie 2e paar voor 50%. Mijn maat was niet op voorraad in de winkel, maar het kon besteld worden en vervolgens gratis thuisbezorgd voor de actieprijs. Na afloop kwamen we er achter dat we ook zelf via de site hadden kunnen bestellen voor de actieprijs. Jammer dat dit niet even vermeld werd.

snelle levering en goed product

Ik ben zeer tevreden, een goed product en snelle levering.

works as expected

Look beautiful, and works very well. I have feet size 42 or 41.5 I believe, and probably because they are new I need to 'push' my feet inside. best, Rui

Super snelle service

Super snelle service !! En de kousevoetjes zitten fantastisch !!!

De verkoopster heeft mij goed geholpen.

Ik was op zoek naar sneakers en ik kon er een aantal passen. Ik twijfelde een beetje over welke schoen ik het leukste vond. De verkoopster heeft mij bij deze keuze geholpen. Mijn maat was niet aanwezig maar deze kon ik in de winkel online bestellen. De schoenen zitten mooi en ben er blij mee.

...

...........

Leuke slipper beetje lijmresten zijkant!

Makkelijke bestelling snelle levering Kwaliteit slipper minder lijmresten aan zijkant slippers

Mooi design, maar slechte kwaliteit

De schoenen zien er mooi uit, maar na 2 dagen dragen zie ik al dat er 'vouwen' komen op de wreef. Ik heb dit eerder gehad bij een goedkope zelfde type schoen, maar van een ander merk. Suède schoenen van onder de €100 zijn gewoon van mindere kwaliteit. Goedkoop is in dit geval duurkoop, want ze gaan na een paar dagen dragen al vouwen vertonen op de wreef. Ik heb inmiddels al 2 jaar vergelijkbare veterboots van een hoger segment merk. Ik heb onlangs een keer de zool laten vervangen en ze zien er weer uit als nieuw. Suède nog helemaal gaaf en zonder vouwen.

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering en zeer goede kwaliteit

Fijne slofjes

Heerlijk warm, zacht en door de harde afneembare zool niet zo snel vies

Nette service

Snelle service. Product is goed.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.