Fijne mooie leren schoenen

Leuke kleuren, schoenen zitten heerlijk.

Ik was bang dat ik niet zou passen omdat ik brede voeten heb. Nee, hoor! Perfect, kan niet wachten tot het mooi weer wordt.

Super netjes geholpen

Netjes geholpen in de winkel en netjes thuis bezorgd. Kan alleen maar zeggen zeker voor herhaling vatbaar om naar jullie winkel te gaan.

Kwaliteit schoenen en een nette afwikkeling.

al 3 jaar koop ik schoenen hier en de kwaliteit is altijd prima. Enige minpunt vond ik dat er staat dat het binnen 2 werkdagen bezorgt wordt en dat was niet het geval. Dat lag niet aan de post want de bevestiging kwam pas na 4 werkdagen. Verder, altijd netjes en fijn bedrijf.

once I discovered Manfield I got directly attached to it

My experience with Manfield is always wonderful. Manfield offers quality shoes at an affordable price and the shoes are really durable, but the delivery period was a bit longer.

Duidelijke informatie en snel beleverd

Mooi artikel envee snelle levering

Goede website, makkelijk bestellen en snelle levering!

Everything was perfectly

Good

• Ne-ai recomanda? Yes

Bliksemsnelle levering

Ik heb 's avonds een paar schoenen besteld en had ze de volgende dag in huis. Beter gaat niet!

Alles goed

Alles volgens afspraak

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Gebruiksvriendelijke site met mooie schoenen

Snel en betaalbaar.

Schoenen binnen 24 uur op de deurmat. Zo wordt het klanten wel erg makkelijk gemaakt.

Mooie schoenen lopen heerlijk

Fijne schoenen en snelle levering

Love

Only the laces too big, but im in love with my shoes

Helaas waren de pumps niet naar wens. Op de hak zaten krasjes en lichte plekken, ook op de schoen zelf. Had het idee dat ze gedragen waren!!! Daarom retour gestuurd.

goede en vriendelijke service

zie zin boven

Goede service en snelle levering.

Comfortabel en elegant!

Snelle nette levering

snelle en goede levering.

Prachtige laars

Snelle service En mooie laars. Eenmaal binnen en aangetrokken, loopt soepel en comfortabel

Super goede producten

Prachtige tas en schoenen. Kleur goed weergegeven, exact als op de site. Maat schoenen ook prima. Ik ben 173 cm, schoenmaat 42 en mijn leeftijd is 75 jaar.

snelle levering, mooie laarzen

Overzichteljke site, makkelijk bestelgemak. Snelle levering. Prima dus!

Snel

Ze werden sneller bezorg dan aan gegeven en voor een mooie prijs

Ben zeer tevreden

Ben goed geholpen en er werd meegedacht

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.