Keurige snelle service

Nog nooit eerder bij Manfield besteld (wel ervaring via de winkel). Blij met de snelle bezorging en de makkelijke retourmogelijkheid. En blij met de schoenen in de goede maat die we gehouden hebben natuurlijk! Aanrader!

Zijn goede schoenen die de 1e keer als gegoten zaten!

PERFECTE LEVERING

Top.

Prachtige schoenen. Zitten heerlijk.

Lekker snel binnen. Ik mag zelfs nog even op de rekening wachten.

Op tijd geleverd, mooie sandalen.

Niets aan te merken

Snelle levering, niets op aan te merken.

Snelle vriendelijke service

Behulpzaam personeel

Hrle goede evaring

Snelle levering en mooi ptoduct

Zeer goede service

Vriendelijk personeel.

goede en snelle levering

Ik wilde graag zwarte sandaaltjes voor een feest en ja ik had ze op tijd binnen. Helemaal geweldig!

Behulpzame vriendelijke mensen

Helemaal niet opdringerig, je kunt heerlijk zelf even rustig kijken. Iets eerder zelf hulp aanbieden zou voor mij wenselijk geweest zijn.

Snel geleverd, sandalen zoals omschreven

prima geleverd

heb mijn schoenen goed ontvangen, geen bijzonderheden.

snel en goed

helemaal goed snel en nauwkeurig

Prima service en levering

Prima en snelle levering. Schoenen passen perfect

De schoenen waren super snel thuis bezorgd!

Goede ervaring met het afleveren van de schoenen, die ze in de winkel niet in de juiste kleur hadden. Ze werden opgestuurd en binnen één dag geleverd.

Top!!

Mooie schoenen, goede kwaliteit, mooie prijs en perfecte levering

Goede levering, snel en goed verpakt.

Fijne winkel

In de winkel de sandalen gepast in een andere kleur. Daarna door de medewerker besteld. Prima service en aardig personeel

Zeer goed geholpen

Fijne service, ondanks de drukte heel attent en gericht

Alles conform afspraak

Too

Beste Manfield Hartelijk dank. Voor de zeer nette service.

Snel goed betaalbaar

top !

heel erg goed geholpen d.m.v. mailcontact

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.