Vriendelijk te woord gestaan.. Jammer dat de ballerina ‘s te groot waren

Snelle leveri vandaag bexteld morgen in huis

Leuke schoen maar helaas blijft de achterband niet zitten bij mij dus teruggestuurd

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering

Vriendelijk en efficient geholpen

De dames in de winkel in de Leidsestraat ontvingen mij gastvrij en hadden snel de juiste schoenen voor mij om te passen. Toen de gewenste schoen niet voorradig was bestelde een van hen deze voor mij on-line. Bij thuiskomst realiseerde ik mij dat ik nog een voucher had. Via de klantenservice probeerde ik dit voucher in te wisselen, maar dat kon volgens Tamara niet meer. De enige mogelijkheid, die zij me bood was de schoenen te retourneren en vervolgens dezelfde opnieuw te bestellen, nu gebruikmakend van de voucher. Ik belde naar de winkel in de Leidsestraat en daar was een van de dames zo charmant om mij aan te bieden de voucher alsnog in de winkel te komen verzilveren. Een elegant en klantvriendelijk gebaar!

Snelle levering. Schoenen besteld de volgende dag al in huis.

Goede schoenen, langere wachttijd op levering

De schoenen die ik besteld heb zijn precies zoals ik had gehoopt en ik ben er helemaal blij mee. Het moment van bestellen en levering was ondanks de mail direct na bestelling dat mijn levering iets langer zou duren alsnog extra vertraagd.

Uitstekend- en vooral mooi assortiment

Buitengewoon vriendelijke mensen met verstand van zaken!

' s middags leren slippers besteld, de volgende dag in huis, maat o.k., ,prima!

Leren slippers betseld, juiste maat ontvangen, snelle levering. prima!

Supersnelle levering. Top!

Heb afspraak gemaakt in de winkel in Deventer. Had 2 schoenen via de site geselecteerd. Schoenen wil ik altijd passen. Heb normaal maat 42,5. Helaas waren deze schoenen niet op voorraad. Kan gebeuren. Advies: U kunt het beste de schoenen in 2 maten op de site bestellen en dan 1 paar retour sturen... Heb ‘s avonds maar gedaan wat de verkoopster adviseerde. Supersnelle service. Ga echter nooit meer terug naar deze winkel.

Goede prijs/kwaliteit

Heerlijk voetbed, mooie hak

Snel mooie schoenen in huis

Mooie slippers

Mooie slippers waarvan ik hopelijk veel plezier heb.

Bestelling is supersnel geleverd en goed verpakt aangekomen.

in een woord: prima

snelle goede afhandeling

Modieus

Staat goed en loop heel fijn

Goed geholpen. Fijne winkel

Goed geholpen. Fijne winkel

Wat je ziet ! is daadwerkelijk wat je koopt.

Mooie schoenen gekocht de kleur komt overeen zoals op de site. De kwaliteit/maat /pasvorm zijn voor mij precies waar ik naar op zoek was. Een geweldig snelle levering. Ik zeg : Kopen ! Is de volgende dag erop weg lopen. Echt een aanrader !

snel verzonden, geen verzendkoste: perfect

perfect

Hele mooie dames schoenen

Makkelijk besteld snel in huis...mooie schoenen

Duidelijke site. Goeie levering, prima schoenen

Zeer flexibel en klantgericht.

Probleem met dure schoenen zeer kundig en prettig opgelost

Volgende dag al geleverd

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.