Absoluut Gewelddig

Service, bezorging, aflevering en uiteraard de kwaliteit van het product helemaal Geweldig!!

Snel geleverd en het was makkelijk het paar schoenen welke ik minder lekker vond zitten kunnen terug sturen. Goed alternatief voor het ‘echte’ winkelen.

Snel bestellen en top producten

correcte communicatie en levering bij afleveradres

correcte communicatie en levering bij afleveradres

Prima ervaring

Netjes de status van levering aangegeven en zo op het oog en gebruik ervan een prima product.

Alles goed verlopen.

Aankoop voldeed aan verwachting.

Voldoende

Kreeg helaas geen bevestiging mail waardoor er onduidelijk was of de bestelling goed gegaan was. Bedrag was wel van mijn rekening geschreven. Ook in de spam box geen mail. Na contact met de klantenservice die wel kon vertellen dat de bestelling was goed gegaan verder geen mail tot een mail van levering.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

De schoenen van Manfield hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding plus altijd het advies inzake het onderhoud van je aankoop. Daarom koop ik meestal mijn schoenen bij Manfield.

Duidelijke foto’s

Snelle levering, duidelijke foto’s

Product voldoet aan mijn verwachting.

Het is altijd hard zoeken naar schoenen met uitneembare zolen. Gezien het aantal mensen dat hiervan afhankelijk is, zou de informatie daarover veel gemakkelijker te vinden moeten zijn. Je kunt op veel dingen selecteren.... Deze keer is het (gelukkig) helemaal goed gegaan. Verpakking en levering was prima in orde. Mvg

Presentatie op website is precies zoals in het echt!

Schoenen kopen op internet/website. Ja-ja. Maar toch geprobeerd. En JA het lukt. De 3D presentatie, kleuren, afmetingen, etc. is precies zoals ze geleverd worden. Dat betekend dus meer/vaker kopen via de website van Manfield. En o-ja, had ik dit verteld? Dit alles natuurlijk naast de excellente kwaliteit van Manfield schoenen. Buiten kijf de beste prijs/kwaliteit/mode-verhouding van dit tijdperk.

Jammer dat jullie niet eerlijk zijn over het materiaal van de schoenen. Jullie Zeggen dat het suède is, maar het is nubuck. Vandaag de 6 en geen 9

Textiel blijkt wol te zijn

Beige sloffen zijn niet van textiel maar van wol. Houd mijn voeten lekker warm en de zool is stevig genoeg om een klein stukje buiten te lopen. Ze voldoen aan het doel.

Goed en jammer....

Kort gezegd, schoenen geweldig, mooi, zitten prima en levering was op zich ok maar... Ik was voornemens om een tweede paar in een andere kleur aan te schaffen als de maat en schoen me zouden bevallen (om onnodig schoenen terug te hoeven sturen). Blijkbaar had ik een actie te pakken en door de verzending op de dag dat die korting afliep kon ik voor het tweede paar niet meer genieten van de korting. Enige coulance van Manfield was mooi geweest met name omdat ik als klant hier vooraf geen rekening mee kon houden. Ik heb het 2e paar niet aangeschaft aangezien 20,- verschil wel erg veel vind. Helaas... De beoordeling is gebaseerd op het product en daar ben ik heel tevreden over en blij mee!

Soepele levering, mooi product

Soepele levering, mooi product. Helemaal naar wens

Uiterst tevreden!

Schoenen besteld en twee dagen erna kwamen ze binnen, prima!!

Tevreden

Mooie schoenen, vlotte levering

Ik ben tevreden met mijn aankoop en over de vlotte levering!

prima!

Goed product en zeer snelle bezorging ik had mijn bestelling al de volgende dag en dat in deze tijd!

Snelle levering, mooie schoenen!

Snelle levering, mooie schoenen!

Snelle bezorging,mooi verpakt. 1 paar schoenen gehouden, rest terug gestuurd. Ben nu benieuwd hoe betaling verloopt via afterpay.

hele snelle levering! Heel blij met de laarsjes. Koop mijn laarsjes elk jaar weer bij manfield!

De laarzen zien er mooi uit. Een klein minpuntje de doos waar de laarzen inzaten was wel kapot. Dat is jammer want ik bewaar mijn schoenen altijd in de bijbehorende doos.

Snel en prima retourservice

Een maatadvies op de site zou fijn zijn. Aangezien er geen halve maten opstaan :)

Prima, vlot geleverd

Snel geleverd, prima!

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.