Prima, vlot geleverd

Snel geleverd, prima!

Prettig personeel ( klantenservice)

Vlotte bezorging

Mooie schoenen, leuke prijs, snelle levering.

Ik heb heel veel schoenen van Manfield, is gewoon mijn favoriete zaak.

Snelle levering, prachtige laarzen, helaas was de schacht bij de voet te smal!

Snelle en correcte aflevering van bestelling

Netjes verpakt. Snellere levering dan vooraf aangegeven.

Vlot besteld vlot geleverd

Het bestellen via de site ging snel en ook de levering ging vrij vlot. De sneakers voldeden geheel aan mijn verwachting.

Goede kwaliteit

De schoenen passen goed en ze zijn van goede kwaliteit. Nette afwerking en details.

Super, snel geleverd, goede communicatie!

Super, snel geleverd, goede communicatie!

Ondanks corona bull**** was de bezorging binnen 2 dagen :) Top! Schoenen mooi, maat was ook goed.

Zoals omschreven goed!

Goed!

Snelle bezorging en precies wat ik besteld heb

Afgezien van de retourzending was de bestelling er snel, precies wat ik besteld heb, netjes verpakt en bezorgd.

Goede service en klantvriendelijk

Erg toffe sneakers en snelle verzending

Erg toffe sneakers! Zondagavond besteld, maandag verzonden en dinsdag geleverd.

Alles volgens afspraak

Prima, iets langere levertijd maar in deze coronatijd geen punt

Blije klant.

Laarzen voldaan qua model en kleur aan verwachting. Prettig is het tijdens de bezorging geïnformeerd te worden over tijdstip levering.

Product komt overeen met site. Kleur ook en de maat ook.

mooie schoenen ,zitten goed

XXL Mobile heeft andere tijden,dan op webside. Aangepaste tijden maakt lastig afhalen,als je werkt.Het valt net binnen bepaald tijden. Advies, BP benzinepomp servicepunt te adviseren,Witte Paarden Steenwijk(OV). Deze heeft betere ruimere afhaaltijden.

Goede kwaliteit en service

Goede service!

Snelle en keurige levering

Fijne verzend verpakking, goede producten en helder retournerend. Top!

Zitten fantastisch

Heerlijk warme pantoffels. Maat valt precies zoals normale schoenmaat

Perfect bestelproces en snelle levering

Goed en snel, goed product

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.