Leuke laarsjes

Leuke producten, goed verpakt, snel gebracht.

zeer snelle levering en geen verzendkosten ,ook bij kleine bedragen

snel bezorgd

Door de lockdown kon ik niet terecht in de winkel en dus mijn softwax besteld via de site. Snel geregeld en snel bezorgd.

Voor het eerst bij Manfield besteld. Super kwaliteit mooi hakje niet te hoog.

Best wel dure schoenen maar ze zitten goed

Het is wel raar om schoenen online te kopen. Pasvorm, model. Je gaat het pas zien en voelen als je ze aan hebt. Gelukkig had ik al eerder schoenen gekocht bij Manfield, met de maat zou het wel goed komen. Prima schoenen, mooi. Snelle levering en als ik ze had willen terugstuiten dan was dat makkelijk geregeld.

Fijne service en fantastische schoenen!

Mooie schoenen, snel geleverd!

prima; top

uitstekend

Ik ben helemaal tevreden

Alles is naar wens.

Mooie schoenen, helaas te klein

2 paar laarsjes gekocht, zagen er goed uit en ook de kwaliteit leek goed. Mijn maat is 42,helaas waren deze beide te klein. Doordat geen grotere maat beschikbaar is helaas niet opnieuw bestellen.

Keurig en snel afgeleverd ...top

Overzichtelijke webshop goede service snelle bezorging Super

Snel geregeld. Goed verpakt. Schoenen zoals verwacht.

Prachtige pantoffels

Snelle levering en een goede kwaliteit

Goede snelle service

De laarsjes zien er exact uit zoals op de site. Mooie print. Maat klopt ook. Ze zijn goed verpakt en werden snel geleverd.

Vlotte afhandeling bestelling

Prima prijs en geen verzendkosten!!

Super mooie schoenen en super service

Geweldig!

ik ben tevreden

ik ben tevreden met de service + kwaliteit!

Snelle levering! Mooie laarzen

Snelle levering, mooie laarzen!

Snel levering dat vond ik heel fijn

De Kwaliteit van de schoenen zijn goed ,ik vind mij nieuwe schoenen echt fantastisch. Online bestellen is heel eenvoudig en de levertijd is heel snel.

Uitstekend tot nu toe.

Heel goed geregeld. Had 2paar schoenen dames en heren. Helaas dames te smal. Heb ik retour gedaan. Als dan de financiële afhandeling van de retouren ook goed is, ben ik helemaal tevreden. De herenschoenen zijn perfect. Precies wat mijn man haben wilde. Ze zitten prima en lopen goed.

Mooie stoere laars

Tip: bestel 1 maatje groter dan normaal vanwege de punt

Ik ben bijzonder goed te spreken over jullie service. Had mijn bestelling al heel snel. Werd keurig op de hoogte gehouden van de bestelling. En de Chelsea boots die ik had besteld, zitten zo lekker! Ik ben er heel erg blij mee. Dus niks dan lof voor jullie! Mvg Josee Doornbos

Leuke chelsea boot, snelle levering...

Ik heb de chelsea boot op de site gezien. Alleen was hij nog niet leverbaar. Hij zou eind januari weer beschikbaar zijn. Toch besteld en wat schetst mijn verbazing, vrijwel direct werd de boot bezorgd. En hij was ook nog eens super stoer !!! Top service Manfield...

Prima geregeld

Perfecte pasvorm

Voor het eerst via jullie gekocht, zeer tevreden

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.