kwaliteit

Goede materiaal , wat ik heb besteld is mooi.

Mooie schoen

Een snelle aflevering van de schoene en voldoen aan de verwachting.

Prima. Snelle levering, goede prijs, kwaliteit

Goede en snelle levering. Schoenen precies als plaatje en zitten prima

Zitten gegoten!!

Ben zeer tevreden met deze schoenen. Lopen heerlijk.

Erg fijn

Goede snelle service en de schoenen zijn naar verwachting

perfect

perfect

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en pasvorm Snelle goede levering

Heerlijke sloffen voor binnen en om even snel buiten iets te doen

Heb een hele fijne ervaring met Manfield online

Heb 2 paar laarsjes gekocht voor m’n vriendin die heerlijk zitten en perfect staan.

Prima verlopen

Nette vlotte afwikkeling en een prima product

Prima geregeld!

Pantoffels gekocht ivm de kou en het vele thuiszitten agv de lockdown. Helaas waren ze te klein, dus heb ik ze weer terug gestuurd. Het grote nadeel (voor mij althans) van het online kopen van kleding wordt dus keurig ondervangen. Prima en eenvoudig geregeld dus dus manfield. Ik wacht toch even tot ze weer open zijn en haal direct de goede maat.

snelle levering, prima schoen en prima pasvorm.

snelle levring, prima schoen prima pasvorm

goed en duidelijk geregeld, goed product

makkelijk en goed overzicht van de producten en snelle afhadeling

Jammer dat het zolang duurde allemaal

Jullie waren de énige site die de laarsen op voorraad had. Het duurde evengoed 2 weken. Na een telefoontje ging het opeens snel. Dat was jammer

Makkelijke, maar wat trage verzending.

Bestellen ging eenvoudig en de prijs was aantrekkelijk. Het artikel was op voorraad, maar desallniettemin tot 4 dagen levertijd. Vergeleken met andere online schoenenwinkels is dit aan de lange kant. Het zou voor mij een reden kunnen zijn om voortaan toch te bestellen bij een winkel die de volgende dag kan leveren, mits op tijd betaald. Maar dat hangt er maar net vanaf hoe veel haast je er mee hebt natuurlijk. Ik heb verder geen op of aanmerkingen. Ik zou ze Manfield nog steeds wel aanbevelen.

Snelle levering en service van retourbiljet ervan bij. Niet middling gehad want laarzen zijn perfect

Mooie schoenen!

Mooie schoenen, de maat klopt, deze schoenen zijn echt nieuw, dus niet even gepast door andere mensen. Een goede prijs kwaliteit verhouding.

Okay maar de levertijd mag sneller

Snel en goede levering

Snel en goede service

Snelle verzending

Leuk zwart tasje besteld. Snel ontvangen. Voor mij had de riem wat langer gemogen maar dat is persoonlijk.

Goede service..ook fijn met AfterPay

Goede snelle serbice

Ik kom altijd weer terug bij Manfield

Goed assortiment, altijd mijn stijl. Ik had een goede aanbieding. Goede communicatie over levering en mijn nieuwe sneakers zitten en staan perfect! Door prijs-kwaliteitsverhouding en het ruime en mooie assortiment kom ik toch altijd weer terug bij Manfield.

Snel,efficiënt en makkelijk.

Ik koop vaker schoenen bij manfield in de winkel dus ik weet dat de service en de schoenen goed zijn. Met online shoppen ben ik zeker wat schoenen betreft geen held en ik had deze schoenen “life” in de etalage gezien,maar ik had ze binnen twee dagen en ze zitten heerlijk!

Snel en super fijne sloffen

Heb gelijk wat andere in de familie getriggerd om ze aan te schaffen. Zeker nu thuis werken de nieuwe norm is.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.